Sonyjeva ponuda na IFA sajmu

Sajam potrošačke tehnike IFA, idealno je mesto za predstavljanje novih proizvoda, a kompanija Sony nije otišla tamo praznih ruku. Svojom ponudom najviše je obradovala ljubitelje muzike, mada i u ostalim segmentima ima pažnje vredne aparature.

 

WF-SP900 bluetooth slušalice

Namenjene sportistima i ljudima u pokretu, ove bežične slušalice su vodootporne (čak i na slanu vodu). Integrisana memorija od četiri gigabajta (920 pesama) po potrebi eliminiše mobilni telefon kao izvor zvuka. Trajanje baterije u ovakvom samostalnom režimu je šest sati, što se upotrebom futrole za punjenje može povećati na neverovatnih 21.

 

IER-Z1R slušalice

Ove bubice su deo premium Signature serije proizvoda. Strateško postavljanje dinamičkog petomilimetarskog drajvera omogućava izuzetan kvalitet zvuka uz audio visoke rezolucije. Na raspolaganju je 13 varijacija bubica (šest triple compfort i sedam hibridnih) pa će budući vlasnici zasigurno pronaći odgovarajuće.

 

DMP-Z1 digitalni muzički plejer

Plejer sa integrisanom baterijom i vosoko kvalitetnim pojačalom za slušalice. Poseduje internu memoriju od 256 gigabajta sa dual micro SD slotovima i oko 1500 milivata izlazne snage.

 

Z7M2 slušalice

Ove slušalice odlikuje širok frekvencijski odziv i dinamički opseg sa linearnim ravnim talasnim frontom. Poseban akustični port na kućištu (Beat Response Control) kontroliše protok vazduha iza drajvera i optimizuje kretanje membrane pri reprodukovanju niskih frekvencija. Istovremeno, on poboljšava prolazne karakteristike basa i daje precizan ritam.. Isporučuje se sa dva različita kabla za slušalice: standardni nebalansirani kabl i balansirani kabl za povezivanje.

 

WH-1000XM3 slušalice

Inovativno kontrolisanje funkcija prevlačenjem dlana preko ekrana osetljivog na dodir koji se nalazi na desnoj školjki. Zadržavanjem dlana na pomenutoj površni trenutno smanjuje jačinu zvuka, ukoliko je neophodno saslušati sagovornika (Quick Attention Mode). HD Noise Cancelling procesor QN1, osim potiskivanja buke, proizvodi zapanjujući kvalitet zvuka sa 32-bitnom Audio Signal Processing tehnologijom i kombinacijom DAC i Amplifier funkcionalnosti.

HX99 i HX95 fotoaparati

Nenametljivi fotoaparati, smešteni u najmanje kućište na svetu. Nude raspon zuma od 24 milimetara na širem kraju do 720 milimetara super-telefoto. Osim zadivljujućeg 4K video snimka, u srcu oba modela nalazi se moćan BIONZ X procesor fotografije kombinovan sa LSI procesorom na prednjoj strani, koji pruža visoku brzinu uzastopnog fotografisanja od deset kadrova po sekundi sa ograničenjem bafera od 155 fotografija . Dodatno, ovi modeli poseduju veoma brz autofokus od 0,09 sekundi .

Više informacija o proizvodima kompanije Sony može se naći na http://www.sony.net/

 

 

 

Tags

IFA 2018 Sony