Raiffeisen iKeš – kredit na računu za 30 minuta

Onlajn podnošenje zahteva za kredit samo po sebi ne predstavlja novinu, i Raiffeisen banka ga već duži niz godina ima u ponudi. Međutim, sada se otišlo korak dalje. Nova usluga pod nazivom „iKeš” čitav proces seli na internet, pa građani ni u jednom trenutku ne moraju da posete filijalu niti da budu klijenti ove banke. Procedura se završava naprednim elektronskim potpisom, u vrlo kratkom roku: u zavisnosti od veštine osobe u rukovanju elektronskim uređajima, kao i posedovanja potrebnih dokumenata (šalju se putem aplikacije) – odgovor o odobrenom kreditu dobija se u roku od 15 minuta, a do isplate novca na račun može proteći i manje od pola sata!

Identifikacija se vrši putem kratkog video-poziva sa zaposlenim banke, što postaje standard u zapadnoj Evropi, dok je u našoj zemlji u primeni po prvi put zahvaljujući novoj regulativi koju je nedavno, upravo u skladu sa praksom u tim zemljama, uvela Narodna banka Srbije.

„Punih 18 godina osluškujemo potrebe naših klijenata i unapređujemo ponudu u skladu sa njima. Ono što sigurno znamo je da savremeni čovek nema vremena da nekoliko puta posećuje filijalu banke, da čeka danima na potreban novac. Na ovaj način smo odgovorili upravo na te potrebe – naši klijenti ili oni koji će to tek postati, od sada će keš kredit moći da dobiju u rekordno kratkom roku, bez ijednog dostavljenog papira u filijali, u vreme i na mestu koje njima odgovara”, izjavio je ovim povodom Petar Jovanović, zamenik predsednika Izvršnog odbora Raiffeisen banke.

„iKeš” kredit bez dolaska u banku građanima je dostupan u iznosu do 600.000 dinara, sa maksimalnim rokom otplate do 5 godina i sa fiksnom kamatnom stopom tokom celog perioda otplate. Prenos zarade u Raiffeisen banku nije obavezan.

Više informacija o načinu slanja zahteva i odobrenju kredita može se pronaći na: www.ikeš.rs, kao i pozivom Kontakt centra na broj telefona 011/3202-100.