Otvorena prva Xiaomi prodavnica u Srbiji

Uz brojne posetioce koji su čekali u redu da bi kupili Xiaomi proizvode uz velike popuste, vrata prvog Mi Store u Srbiji zvanično su otvorena danas u Ušće Shopping centeru. Povodom otvaranja, Xiaomi je pripremio velike popuste i akcije pa su tako svi koji su čekali u redu od ranog jutra bili u prilici da kupe željene mobilne telefone ili kućne uređaje uz popust od čak  40%, dok je prvi u redu bio u prilici da kupi bilo koji mobilni telefon po ceni od 1 dinar.

Kupcima je od danas na raspolaganju čitav prodajni protfolio kompanije Xiaomi, koji se po ponudi ne razlikuje od onoga što može da se pronađe u radnjama u Parizu, Beču, Londonu i drugim gradovima. Tu su pre svega mobilni telefoni po kojima je Xiaomi najpoznatiji, ali i drugi proizvodi poput pametnih usisivača, osveživača vazduha, bluetooth ketlera i električnih skutera.

Nakon sečenja trake koja je simbolično objavila otvaranje radnje, direktor kompanije PC Centar, Darko Gajić, koji je i distributer Xiaomi za teritoriju Srbije, pozvao je okupljene da uđu u zvanično otvorenu prodavnicu i razgledaju proizvode. „Srećan sam što je i Beograd sa Mi Store postao deo velike svetske porodice prodavnica koja je ujedno i nosilac ginisovog rekorda za najveći broj prodavnica otvorenih u isto vreme!” Otvaranju prodavnice prisustvovala je i delegacija kompanije Xiaomi.

Prodavnica se nalazi u UŠĆE Shopping Center na drugom spratu i radi svakog dana kao i vikendom od 10 do 22h.