O budućnosti IoT – Čarli Kindl u Beogradu 15.11.2018.

Predavanje The Future of IoT devices in The Home biće održano 15. novembra u hotelu Falkensteiner u Beogradu, a prisutni će imati jedinstvenu priliku da upoznaju gospodina Čarlija Kindla (Charlie Kindel), kao i da u razgovoru sa njim saznaju nešto više o Smart Home tehnologiji i kompaniji Control4.

Čarli Kindl jedan je od tvoraca Amazon Echo i Alexa virtualnog asistenta. Nakon odlaska sa pozicije direktora Alexa Smart Home sektora u okviru kompanije Amazon, preuzeo je vodeću ulogu u razvoju uredjaja i servisa u kompaniji Control4, lidera u razvoju tehnologije i Smart Home koncepta.

„Oduvek sam sanjao o tome da svaki dom bude Smart Home. Ljudi su u početku bili skeptični. Pre samo tri godine smo imali nešto manje od milion kuća sa Smart Home tehnologijom, a danas ih je oko 20 miliona”, rekao je Kindl na sajmu CEDIA 2018, vodećem događaju u oblasti Smart Home tehnologije.

Pre nego što je počeo da se bavi Smart Home tehnologijom, Čarli Kindl je 21 godinu proveo na razvoju Microsoft proizvoda i servisa.

Iskoristite jedinstvenu priliku i učestvujte u ovom interaktivnom predavanju. Prijavljivanje je otvoreno do popune mesta i vrši se putem linka: http://control4networking.rs