Novi uređaji iz kompanije Samsung

Predstoji više od mesec dana uživanja u „najvažnijoj sporednoj stvari na svetu”. Upravo Samsung QLED televizori donose fenomenalno iskustvo gledanja i uživanja. Zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji, korisnik ima najjasniju sliku, uz milijardu nijansi boja sa stopostotnim volumenom. Uz sto procentni volumen boje, dobija se savršeni prikaz detalja pri svakom osvetljenju. Slika na QLED televizorima dolazi sa dubljim i tamnijim crnim bojama uz naglašen svaki pojedinačni detalj, širi spektar osvetljenosti i kontrasta za oživljavanje svih nijansi slike. Ovi tv uređaji imaju One Invisible Connection kabl, kao i No-Look daljinski upravljač za gledanje sadržaja koji korisnici žele bez da pritisnu dugme. Specifični su i po tome što mogu potpuno da se „utope” u ambijent u kome se nalaze kada su isključeni, dok ih je uz SmartThings aplikaciju moguće lako povezati sa najrazličitijim pametnim uređajima, od frižidera do mobilnog telefona.

Samsung uređaji iz Galaxy A serije imaju napredne kamere, elegantni dizajn, beskrajni ekran i odlične funkcije za svakodnevno korišćenje. Zahvaljujući snažnoj prednjoj i zadnjoj kameri, Galaxy A6 i A6+ idealni su za pravljenje odličnih fotografija ili selfija. Kamere imaju prilagodljivi prednji LED fleš i objektive s malim otvorom blende na zadnjoj kameri. Zahvaljujući tome, korisnici mogu praviti oštre i jasne fotografije pri slabom osvetljenju, uz fenomenalan kvalitet fotografije bez obzira na doba dana. Dvostruka kamera na Galaxy A6+ uz opciju Live Focus dodatno poboljšava kvalitet fotografije, jer korisnici mogu kontrolisati dubinsko polje i bokeh efekt pre ili čak nakon snimanja. Uređaji imaju beskrajni ekran bez okvira, s impresivnim odnosom od 18.5:9, dolaze sa zvučnicima koje podržava Dolby Atmos optimizovani audio sastav, opciju prepoznavanja lica i skeniranja otisaka prstiju, kao i opciju „Always on Display” za dobijanje informacija na prvi pogled bez otključavanja telefona čime se štedi vreme i baterija.

Telefon sa najviše stila iz J serije defintivno je najnoviji Samsung Galaxy J6. Odlikuje ga impresivan 5.6-inčni Super AMOLED beskonačni ekran, koji objedinjuje visok kvalitet slike i živopisne boje. Pokreće ga snažan procesor od osam jezgara takta 1.6 gigaherca, ima bateriju kapaciteta 3000 miliamper časova, dok su za dodatnu fleksibilnost zadužena tri gigabajta radne memorije, 32 gigabajta interne memorije. Takođe, dolazi sa čitačem otiska prsta i ulazom za microSD karticu. Uređaj ima zadnju i prednju kameru od 13 i 8 megapiksela i integriše snažan selfi fokus u stvarnom vremenu. Tu je i prednji LED blic, za jasne i oštre selfije u bilo koje doba dana, bez obzira na osvetljenje.

Predstavljena su i tri kućna uređaja – mašina za veš sa QuickDrive tehnologijom, Flex Frižider sa Twin Cooling Plus tehnologijom i POWERstick usisivač.

Za više informacija o Samsung proizvodima, posetite  www.samsung.com/rs.