Novi Moto modovi

Motorolina Moto Z serija pametnih telefona predstavlja jedini uspešni eksperiment u sferi modularnih mobilnih telefona. Pored Moto Modova o kojima smo već pisali, kompanija je na MWC donela tri nova moda, od kojih je jedan već predstavljen na CES-u.

Vital Moto Mod (375 USD) je medicinska ekstenzija telefona koja je u stanju da meri puls, telesnu temperaturu, sistolni i dijastolni krvni pritisaki i broj udisaja u minuti. Ne može da zameni doktora, ali može da vam pomogne da kontrolišete zdravlje između redovnih kontrola i tokom oporavka od bolesti ili operativnog zahvata. Ukoliko prethodno ne dobijete srčani udar od cene, razume se.

Slider Keyboard Moto Mod (99 USD) je fizička tastatura koja je pobedila na Indiegogo takmičenju “Transform the Phone Challenge”. Idealan dodatak za one koji ne mogu da prežale divan osećan kucanja koji su pružali telefoni poput Nokie 9000.

Polaroid Insta-Share Printer (150 USD) je mikro štampač za trenutnu izradu polaroid fotografija dimenzija 2×3 inča. Realno, ako mislite da ste hipster a nemate ovo, niste hipster…