Hardver Promo Vesti

Novi junaci GoPro ponude

Pet je slova koja su postala sinonim za snimanje video sadržaja u pokretu – GoPro. Ova kompanija sada tržištu nudi svoju novu seriju kamera pod nazivom HERO7 sa sufiksima Black, Silver i White.

 

HERO7 Black – 54 000 rsd


Glavni adut ponude je HERO7 Black, a glavnim selling pointom svakako se može smatrati HyperSmooth sistem. Reč je o najboljem sistemom za stabilizaciju do sada. Olakšava snimanje video snimaka profesionalnog izgleda, koji kao da su stabilizovani pomoću gimbala bez troška i muke korišćenja pravog, motorizovanog gimbala. HyperSmooth radi i pod vodom kao i pri udarcima i uslovima jakog vetra gde gimbal popušta.
Pored toga, uvedena je nova video forma TimeWarp, koji dodaje snimcima efekat „vožnje čarobnim ćilimom” i veliku brzinu. Zamislite scensku vožnju kroz prirodu, uskakanje u okean ili šetnju kroz grad, kompresovanu u super stabilnu, ubrzanu verziju, gde se celo iskustvo reprodukuje u nekoliko sekundi. TimeWarp video pretvara duža iskustva u kratke video snimke koji teku poput reke i koji su neodoljivi za gledanje i jednostavni za deljenje.
Što se deljenja sadržaja tiče, nema bržeg načina od Live varijante. HERO7 Black je prvi GoPro koji može da radi streaming uživo, što omogućava korisnicima da automatski dele sadržaj u realnom vremenu na Facebooku, Twitchu, YouTubeu, Vimeou i drugim platformama širom sveta. Rezultat toga je uzbuljiv i zgodan način da se podele interesantniji životni trenutci u pokretu.
HERO7 Black karakteriše odličan kvalitet slike (4K60 video snimanje i 12 megapiksela fotoaparat) a moguće je snimanje u ultra usporenom režimu (osam puta, u 1080p240 formatu). Ova kamera je vodootporna do deset metara dubine bez kućišta.

HERO7 Black takmičenje od milion dolara
Kompanija poziva sve vlasnike HERO7 Black na konkurs za najbolji video snimak, nagradnog fonda od milion dolara. Od 27. septembra širom sveta, korisnici će moći da pošalju svoj najbolji HERO7 Black video snimak na Million Dollar Challenge. GoPro kreativni tim će izabrati omiljene snimke za istaknuti video portfolio i nagradiće podjednakim delovima od milion dolara sve pojedince čiji materijal bude izabran.
Za sve smernice za prijavu i više detalja, posetite GoPro.com/Awards.

 

HERO7 Silver (40 000 rsd) i HERO7 White (28 000 rsd)


GoPro ima novu kameru za svakoga ove jeseni, uključujući početnike, aktivne ostvarivače i ljude koji dele po društvenim mrežama, i to svih uzrasta. Uz HERO7 Black se priključuju HERO7 Silver i HERO7 White da bi zaokružili ponudu – savršene kamere za aktivni stil života početnika i srednjih korisnika. HERO7 Silver sa 4K i HERO7 White sa 1080 piksela su robusne, male i vodootporne do deset metara. Recite im šta da rade pomoću glasovnih komanda, ili jednostavno pritisnite dugme zatvarača i kamera će se upaliti ili će uslikati trenutak automatski. Naravno, ne bi to bio GoPro bez zapanjujućeg kvaliteta video snimaka i fotografija zbog kog je GoPro prodavac kamera broj jedan na Severno-Američkom kontinentu više od četiri i po godine u nazad. HERO7 Silver kao i White imaju znatno poboljšanu video stabilnost, što olakšava da snimate ili slikate neverovatne kadrom u pokretu.