NoteDesetka od sutra na domaćem tržištu

Samo dve nedelje nakon svetske premijere u Njujorku, kompanija Samsung predstavila je Galaxy Note10 i Note10+ seriju pametnih telefona domaćoj javnosti u Beogradu.

„Od svog nastanka, Note serija važi za simbol vrhunskih performansi, sa uređajima koji su oduvek korisnicima nudili sve što im je potrebno da postignu svoje ciljeve, i što je još bitnije, odu korak dalje i postanu najbolja moguća verzija sebe. Galaxy Note10 i Note10+ nastavljaju ovu tradiciju predvođenja inovacija na polju pametnih telefona, pružajući korisnicima nikad ranije viđene mogućnosti, uz nove funkcije koje je Samsung implementirao u S Pen olovku, kameru profesionalnog ranga i sjajnu konektivnost sa drugim uređajima, za potpuni doživljaj i autentično Galaxy iskustvo”, izjavio je Milan Vujović, direktor odeljenja za advertajzing i korporativnu komunikaciju, kompanije Samsung Electronics.

Galaxy Note10 biće dostupan u aura sjajnoj, aura pink i aura crnoj boji dok će Galaxy Note10+ biti dostupan u aura sjajnoj, aura beloj i aura crnoj boji od 23. avgusta, po preporučenim maloprodajnim cenama:

Galaxy Note10: 119 000 RSD
Galaxy Note10+ (256 GB): 137 000 RSD
Galaxy Note 10+ (512 GB): 150 000 RSD

Više informacija o Galaxy Note10 i Galaxy Note10+ potražite na
https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-note10/

Po običaju, južnokorejski proizvođač nije škrt na pohvalama svoje flegšip serije, a kako se pokazao nakon što smo ga propustili kroz šake, saznajte u predstojećem broju.