Nickelodeon Play – Telenor aplikacija za najmlađe

Kompanija Telenor Srbija u saradnji sa Viacom grupom pušta u pogon autentičnu mobilnu aplikaciju jednog od najpopularnijih dečijih kanala Nickelodeon. Aplikacija omogućava korisnicima da na mobilnim uređajima koriste omiljene crtaće, serije, originalne igre i druge zabavne sadržaje kad god i gde god požele.

Nickelodeon Play sadržaće više od 150 epizoda crtanih filmova poput „Patrolne šape”, „Sunđer Bob Kockalone”, „Razvali igru”, „Alvin i veverice”, a svi video sadržaji dostupni su na srpskom jeziku, bez reklama, i predstavljaju potpuno bezbedno onlajn okruženje za decu. Takođe, najmlađa publika ima priliku da putem aplikacije gleda određene premijere sedam dana pre prikazivanja na kablovskoj televiziji.

Nickelodeon Play korisnicima Telenora dostupan je u okviru Total 2, 5 i 10 paketa kao i Play i Premium paketa, bez nadoknade. Svi ostali postpejd korisnici mogu da aktiviraju i probno koriste aplikaciju 30 dana, nakon čega je cena tarifnog dodatka 195 dinara. Nickelodeon Play se aktivira jednostavno, putem aplikacije ili portala Moj Telenor, a korisnici dobijaju i dodatnih 10GB interneta za korišćenje aplikacije.