Letnji noviteti iz HP-a

Kompanija HP Inc. danas je predstavila novu liniju svojih štampača koji će zadovoljiti potrebe kako kućnih, tako i kancelarijskih korisnika najrazličitijih prohteva. Ono sa čim se ovaj proizvođač posebno pohvalio je prvi laserski štampač na svetu bez kertridža. HP Neverstop Laser je potpuno novi laserski štampač sa brzim punjenjem koji preduzetnicima omogućava uštedu vremena. Uz sistem dopune, prvi te vrste, koji omogućava korisnicima da bez nereda dopune toner za samo 15 sekundi. Koristan prilikom štampe velikog broja stranica, Neverstop će gotovo bez prekida isporučiti 5000 stranica.

Lansirana je i nova HP Smart Tank 500/600 serija, sa novom tehnologijom rezervoara sa mastilom, koja omogućava najkvalitetniju štampu u svojoj klasi, bilo da se radi o dokumentima ili fotografijama jakih boja na svim materijalima. U stanju je da u „jednom cugu” odštampa 18 000 crno-belih, odnosno 8000 strana u boji, a u rezervoaru je dovoljno mastila za tri godine rada. Pri svakodnevnom korišćenju, vreme će uštedeti intuitivne funkcije, kao što su – senzor mastila, automatski uvlakač papira (kapacitet 35 strana) i ID Copy (jednostavno kopiranje obe strane dokumenata na jednu stranu papira). Oba ova štampača se lako kontrolišu HP Smart App aplikacijom. Neverstop Laser pojaviće se na tržištu sredinom jula, dok će ga Smart Tank pratiti mesec dana kasnije. Dodatne informacije, dostupne su na stranici proizvođača.

Štampači Office JetPro serije – 9015, 9025 i 9019, posebno su namenjeni malim preduzećima. Umnogome se oslanjaju na mobilnu aplikaciju uz koju će korisnici eliminisati korake pri obavljanju najčešćih zadataka, automatski dvostrano štampati i skenirati, slati skenirana dokumenta podložna pretrazi i izmenama na cloud ili preko elektronske pošte. Napredni Wi-Fi dodatno će osigurati privatnost i kontrolu, mogućnošću samopopravke. Dodatne informacije o seriji HP OfficeJet Pro potražite ovde. Slike i tehničke specifikacije možete pronaći ovde, a štampači će biti dostupni krajem juna.