INAT samit – Zakoračite u svet digitalne transformacije! Vidimo se u Beogradu 5-7. juna

Treći INAT samit okupiće u Beogradu početkom juna raznovrsnu regionalnu publiku kao što je bio slučaj od prvog izdanja 2017. godine: programere, vođe IT projekata, osnivače kompanija, marketare i konsultante za razvoj biznisa, profesore na fakultetima tehničkih nauka i poslovnih studija, kao i studente i srednjoškolce sa najboljim rezultatima.

Očekuju nas govornici iz 10 zemalja i više stotina posetilaca koji će podeliti znanje o programiranju, razvoju IT proizvoda i skaliranju kompanija na globalnom tržištu.

Tokom trećeg INAT samita dobićete odgovore na neka od sledećih pitanja: kako su stručnjaci sa Balkana razvili IT biznis u jugoistočnoj Aziji i kako po dolasku iz Evrope počeli azijsku karijeru u globalnim IT kompanijama?

Darko Mesaroš iz kancelarije Amazona u Berlinu navešće kako različiti profili zaposlenih u IT kompanijama mogu primeniti Amazonov reverse engineering proces za inovacije.

Takođe, Darko i Uri Elibajev iz Izraela objasniće na koji način menadžeri i osnivači startapa mogu da koriste mašinsko učenje i veštačku inteligenciju u IT procesima.

Konsultantkinja Mišel Mesina i autorka bestselera „Dekodiranje silicijumske doline” podeliće sa vama primere dobre prakse koje možemo primeniti iz Silicijumske doline za razvoj i efikasnost naših IT timova, posebno ako vodimo projekte u različitim vremenskim zonama.

Očekuju vas dva konferencijska dana 6. i 7. juna u Kombank dvorani sa preko 20 predavača – IT stručnjaka. Moći ćete da čujete paralelne tehničke radionice za programere i projektne menadžere, kao i predavanja posvećena inovacijama i izlasku kompanija na međunarodna tržišta uz digitalizaciju.

Takođe, moći ćete da prisustvujete umrežavanju u sredu uveče (5. juna) u ShareSquareu, a četvrtak i petak uveče čeka vas druženje na najinteresantnijim mestima susreta IT zajednice – habovima u Beogradu.

Pogledajte kompletnu agendu na sajtu i budite deo promene – u daljem razvoju vaše karijere i vašeg okruženja. Karte se mogu poručiti na sajtu do 3. juna do ponoći.