Igrački boost – Honorov Gaming+

Proteklog meseca u Parizu je predstavljen View20. Honorov flegšip je do sada prodat u milion i po primeraka. Postojećim karakteristikama ovog telefona (kamere od 48 i 25 megapiksela, 7 nanometarski Kirin 980 AI čipset, AI Triple-Antenna Wi-Fi…) kompanija sada pridružuje i niz tehničkih nadogradnji u cilju ugodnijeg igranja, obuhvaćene pod nazivom Gaming+. Energetska efikasnost SOC-a poboljšana je za 20 do 34 procenata. Unapređeni driver za Mali-G76 GPU čipset sadrži i optimizacije za transkodovanje, što unapređuje zakazivanje zadataka i paralelno procesiranje. Ovo smanjuje dvostruke instrukcije i nepotrebne kalkulacije, uz povećanje brzine transfera podataka između procesora, grafičkog čipa i memorije. Pored toga, GPU koristi i inovativnu AI frequency modulation scheduling tehnologiju za predviđanje opterećenja zadacima praćenjem fps-a, kvaliteta slike i dodira ekrana u realnom vremenu i inteligentno predviđa uska grla koja utiču na performanse. Za gejming, nova AI tehnologija unapređuje preciznost predviđanja opterećenja za čak 30 procenata u odnosu na tradicionalne metode. Druga ključna mogućnost, GPU optimizacija, unapređuje kvalitet prikaza i smanjuje potrošnju energije. Ovo unapređenje takođe donosi mogućnosti gejminga u visokoj definiciji, dostižući bolji kontrast, veće nivoe osvetljenja i širu paletu boja.

Kao rezultat unapređenja, Fortnite Vulkan verzija je takođe podržana na Honor View20, donoseći igračima brže i impresivnije iskustvo. Pored toga, popularne mobilne igre poput QQ Speed i Arena of Valor su optimizovane da podrže prikaz visoke definicije. Igrači sada mogu iskusiti jasniji prikaz i više detalja.
U čast predstavljanja Honor View20, Honor sarađuje sa Epic Games kako bi poboljšao mobilno Fortnite gaming iskustvo. Kao deo ove saradnje, korisnici telefona Honor View20 imaće ekskluzivni pristup Fortnite Honor Guard outfit-u. Počevši od 25. februara, vlasnici ovog telefona su u prilici da dobiju ekskluzivni outfit na www.hihonor.com. Posetite zvanične Honor naloge na društvenim mrežama kako biste se bliže upoznali sa ovom akcijom.