HyperXova gejmerska ponuda

Ogranak Kingstona predstavio je nekolicinu novih igračkih periferija na ovogodišnjem Gamescomu. U ponudi su slušalice namenjene različitim konzolama, kao i RGB tastatura i miš za  PC.

 

HyperX Cloud

HyperX Cloud slušalice, namenjene Sonyjevoj konzoli, na šta asocira i komplementarna plava boja koja je karakteristična za PlayStation brend, in-line audio kontrole, kao i dobro poznatu i prepoznatljivu HyperX udobrnost.

HyperX Cloud donose drajvere širine 53mm, koji garantuju visok kvalitet zvuka, dok je za izdržljivost zadužena aluminijumska osnova. Tu je i mikrofon namenjen in-game chatu, koji po potrebi možete i skinuti ukoliko slušate muziku ili gledate video sadržaje. Sa druge strane, kompetitivni gameri mogu da uživaju u čuvenoj HyperX mekanoj peni, jastučićima od kože i podesivom osnovom, čija kombinacija garantuje ultimativnu udobnost pri korišćenju.

 

HyperX CloudX


Da se ljubitelji Xboxa ne osete zapostavljenim, ove slušalice su testirane i odobrene od kompanije Microsoft. Rade sa Xbox Elite Wireless kontrolerom, kao i sa drugim Xbox One kontrolerima koji podržavaju tri i po milimetara stereo jack ili sa mobilnim uređajima.

HyperX CloudX donosi imerzivni in-game zvuk, tako da se gameri mogu prepustiti igranju i takmičenju. Kvalitet zvuka ovih slušalica nam obezbeđuje kristalno čiste niske, srednje i visoke tonove, a tu su i hi-fi mogućnosti sa 53mm drajverima, unapređena reprodukcija bas tonova, kao i closed-cup dizajn. Njihov čvrsti aluminijumski okvir daje dugotrajnu stabilnost i izdržljivost.

Prikladne in-line audio kontrole omogućuju vam da podesite jačinu zvuka ili prigušite mikrofon već na kablu slušalica, dok odvojivi noise-cancelling mikrofon donosi i jasniji kvalitet glasa kao i značajno smanjenu pozadinsku buku prilikom in-game chata. Mikrofon se lako priključuje kada vam je potreban, a ukoliko želite da slušate muziku, možete ga jednostavno skinuti. Takođe je sertifikovan od strane TeamSpeaka, a kompatibilan je i sa Discord, Skype, Ventrilo, Mumble i RaidCall platformama.

 

HyperX Pulsefire FPS Pro

Pulsefire FPS Pro miš koristi ergonomski dizajn kako bi odgovorio na potrebe igrača koji miš drže celim dlanom ili u popularnom „kandža” stilu. Donosi tri DPI podrazumevana podešavanja od 800, 1600 i 3200 DPI, a svako od njih vam je dostupno na samo jedan pritisak dugmeta. Neklizajući bočni držači donose sigurno rukovanje, a optimalna distribucija težine od svega 95 grama, idealna je za brze pokrete rukom. HyperX Pulsefire FPS Pro takođe ima i fleksibilni pleteni kabal, kao i velike klizaljke sa donje strane za glatke pokrete u svim pravcima.

Ovaj gaming miš opremljen je i sa velikim brojem naprednih funkcija. Pulsefire FPS Pro donosi prilagodljiva DPI podešavanja od 100 pa sve to 16,000 DPI (u rasponu od po 50), kao i memoriju koja omogućuje prilagodljive svetlosne efekte, sa do tri profila za igranje u pokretu. HyperX NGenuity software takođe nudi i RGB LED podešavanja za scroll točkič i HyperX logo. Osim toga, NGenuity napredna podešavanja donose i personalizovane performanse senzora, macros kao i DPI podešavanja.

 

HyperX Alloy FPS RGB


HyperX Alloy FPS RGB tastatura dizajnirana je tako da pokaže vašu veštinu, kao i vaš stil. Vidljive LED lampice ispod svih taster pojačavaju RGB pozadinsko osvetljenje, koje je uz pomoć jednostavnog HyperX NGenuity softvera moguće podesiti prema vašim preferencama.

Alloy FPS RGB takođe ne zauzima puno mesta, kako bi gameri imali više prostora za miš. Tastatura tokođe ima i prikladni USB ulaz, kao i pleteni kabal koji je moguće otkačiti za maksimalnu portabilnost, a pri tom je i otporan na vodu. Samo telo tastature je izrađeno od čelika, što omogućuje veliku stabilnost prilikom korišćenja, čak i u najnapetijim gaming situacijama. Silver Speed prekidači procenjeni su na preko 70 miliona pritisaka. Njihov dizajn omogućuje pritisak sa ultra-malom silom, što ih čini idealnim za gamere kojima je svaki delić sekunde važan kako bi bili bolji od svojih protivnika. Ova mehanička tastatura takođe omogućuje i snimanje do tri različita profila koja definiše korisnik, što donosi portabilnost bez potrebe da se ponovo instalira softver. Nikada više nemojte propustiti kritično važan pritisak tastera u igri sa Alloy FPS RGB prilagodljivim Game Modeom, 100% Anti-ghostingom, kao i N-key rollover mogućnostima.

 

Predator DDR4 RGB

Za kraj se pažnja seli unutar mašine. Predator DDR4 RGB od sada je dostupan u brzinama do 4000 megaherca, a HyperX Predator DDR4 memorija ima povećanu brzinu i kapacitete do 128 gigabajta, uz frekvencije do 4133 megaherca. HyperX memorija je namenjena PC enatuzijastima koji prave svoje konfiguracije i koji traže brze, high density memorije.

Novi Predator DDR4 RGB i Predator DDR4 zadovoljavaju potrebe sistemske memorije gamerima koji koriste poslednje Intel ili AMD procesore. Predator DDR4 i Predator DDR4 RGB donose Intel XMP-ready profile koji su optimizovani za poboljšane performanse. HyperX Predator DDR4 RGB takođe dolazi i opremljen sa LED osvetljenjem koje podržava fluidne RGB svetlosne efekte. Kontrolu osvetljenja podržava veliki broj proizvođača matičnih ploča kao što su ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync i Asrock Polycom RGB.