Huawei Insta PRO 20 izložba – do 22. jula

Kompanija Huawei otvorila je juče, na platou ispred Rajićeva Shopping Centra, prvu Insta izložbu fotografija fotografa amatera, pobednika „Insta Pro 20” konkursa, i pozvala sve zainteresovane da posete izložbu koja će trajati do 22. jula.

Nakon uspešno realizovanog konkursa, Huawei je otvorio i prvu Insta izložbu fotografija nastalih mobilnim telefonom, inspirisanih Instagramom kao društvenom mrežom koja govori jezikom fotografije, na kojoj su izložene fotografije učesnika konkursa. Tokom tri nedelje trajanja, zvaničan hešteg konkursa osvanuo je na više od 8.500 fotografija koje su pokazale više svetla, detalja i oblika, u skladu sa nedeljnim temama konkursa.

Žiri koji su činili travel fotograf Katarina Batuta, lifestyle fotograf Marija Zdravković i modni fotograf Dušan Petrović, imao je izazovan zadatak da svake nedelje odabere koje od svih pristiglih fotografija, po njihovom profesionalnom mišljenju, zaslužuju da budu izdvojene kao najbolje i dobiju šansu da pobede na konkursu. Pobednici konkursa je, na otvaranju izložbe, uručena i vredna nagrada – mobilni telefon Huawei P20 Pro.