Days of Play – PS akcija do 17.06.

PlayStation je i ove godine odlučio da obraduje gejmere novom Days of Play akcijom, tokom koje je veliki deo asortimana PlayStation proizvoda dostupan po sniženim akcijskim cenama.

Sve do kraja 17. juna, u srpskim prodavnicama možete pronaći PS4 slim konzolu od 500GB po sniženoj ceni, a osim osnovnog modela, PlayStation je pripremio i limitiranu ediciju koja je dostupna samo do kraja ove akcije. Days of Play PS4 konzola na sebi ima ugravirane legendarne PlayStation simbole sa tastera kontrolera, i predstavlja pravi kolekcionarski primerak za sve ljubitelje ovog brenda.

Osim konzola, na sniženju su i ekskluzive – God of War, Marvel’s Spider-Man, Gran Turismo Sport, Days Gone, kao i igre iz Hits kolekcije među kojima su  – The Last of Us, Uncharted Collection, Uncharted 4, Bloodborne GOTY, Killzone Shadow Fall i Horizon Zero Dawn. Bilo da se radi o pucačinama, vožnjama, platformerima, avanturističkim naslovima ili igrama za nešto mlađe, PlayStation Hits kolekcija ima po nešto za ljubitelje svih žanrova. Do isteka akcije, po sniženim cenama su u ponudi i DualShock 4 kontroleri, oficijelne PS Gold i Platinum bežične slušalice.

Days of Play na snazi je u GameS radnjama na sledećim lokacijama:

Beograd:
Delta City – Jurija Gagarina 16-16a (2. sprat)
TC Ušće – Bulevar Mihajla Pupina 4, Shoping Centar Ušće (2. sprat)
Knjižara Vulkan – Sremska 4, Knjižara Vulkan, suteren
TC Stadion – Zaplanjska 32, Shoping Centar Stadion (2. sprat)
Knjižara Laguna – Knez Mihajlova 48

Novi Sad:
Bazaar – Mihajla Pupina 1, TC Bazaar (2. sprat)
Shopping centar Promenada

Kragujevac:
Plaza – Bulevar kraljice Marije 56, Šoping centar Kragujevac Plaza (1. sprat)