Beyond Hackathon – takmičenje IT stručnjaka u oblasti finansija

Treću godinu zaredom, Eurobank organizuje regionalno FinTech takmičenje „Beyond Hackathon”. U takmičenju mogu da učestvuju i IT stručnjaci iz Srbije koji imaju ideje za unapređenje bankarskog poslovanja, kao i start-up kompanije osnovane nakon 2013. godine. Oblasti na koje se treba fokusirati su – efikasno upravljanje novcem, jednostavne uplate/isplate, uvećanje sredstava klijenata i finansiranje projekata.

Takmičenje je podeljeno u dve faze, od 16. – 18., odnosno od 22. – 24. juna. Cilj je da timovi koji će se takmičiti u drugoj fazi razvijaju svoje aplikacije sa bolje početne tačke, uz više vremena na raspolaganju. Timovi koji se kvalifikuju za drugu fazu će prezentovati svoje ideje pred članovima komisije tokom finala 24. juna 2018. godine, u prostorijama Eurobanke u Nea Joniji. Eurobank Srbija će snositi troškove za petoro učesnika iz naše zemlje, a za najbolje na takmičenju predviđene su i novčane nagrade u iznosu od sedam i tri hiljade evra.

Rok za slanje prijava za učešće je petak, 15. jun 2018. Više informacija i prijave za takmičenje nalaze se na stranici www.beyondhackathon.com.