PrethodnoSledeće
Sadržaj "Sveta kompjutera"

Tokom svog postojanja "Svet kompjutera" se neprestano razvija i menja, tako da su se vremenom iskristalisale mnoge kvalitetne stalne rubrike.

HARD/SOFT SCENA
Rubrika u kojoj se u formi kratkih vesti predstavljaju novi proizvodi i događaji na domaćoj i svetskoj kompjuterskoj sceni. Informacije o proizvodima potiču od proizvođača ili njihovih zastupnika. Dobrodošle su i informacije o vašim proizvodima.
Kontakt: uredništvo.

TEST DRIVE
Proizvođači hardverskih proizvoda (ili njihovi predstavnici i dileri) isporučuju nam svoje nove računare, periferije, kartice, dodatke itd. koje prikazujemo, testiramo i napise o tome objavljujemo na našim stranicama. Dobrodošli su i vaši hardverski proizvodi.
Kontakt: urednici rubrike Tihomir Stančević ili uredništvo.

NA LICU MESTA
Novinari i dopisnici "Sveta kompjutera" posećuju mnoge manifestacije od opšteg značaja (sajmove, prezentacije, predavanja, seminare...) i njihove izveštaje objavljujemo u rubrici pod ovom nazivom.
Kontakt: urednik rubrike Tihomir Stančević ili uredništvo.

TEST RUN
Proizvođaci softverskih proizvoda (ili njihovi predstavnici i dileri) isporučuju nam svoje nove programe koje prikazujemo, testiramo i napise o tome objavljujemo na našim stranicama. Dobrodošli su i vaši softverski proizvodi.
Kontakt: urednik rubrike Vladimir Pisodorov ili uredništvo.

NOVE TEHNOLOGIJE
U trenutku kada smatramo da neka tehnološka inovacija, novouspostavljeni standard ili nešto slično postaje značajno za naše čitaoce, to predstavljamo u ovoj rubrici.
Kontakt: urednik rubrike Tihomir Stančević ili uredništvo.

CeDeTEKA
U ovoj rubrici predstavljamo nova multimedijalna CD izdanja. CeDeTEKA je bogato ilustrovana slikama ekrana iz predstavljenih CD izdanja.
Kontakt: urednik rubrike Gradimir Joksimović ili uredništvo.

INTERNET@sk.rs
Rubrika o kompjuterskim komunikacijama bavi se onim u čemu upravo i sami učestvujete, dakle Internetom, njegovim sadržajem i posledicama njegovog korišćenja.
Kontakt: urednik rubrike Ivan Vesić ili uredništvo.

IZLOG
U rubrici IZLOG predstavljamo kompjutersku literaturu koja je dostupna našim čitaocima.
Kontakt: uredništvo.

WWW VODIČ
Najbolje lokacije na Internetu predstavljene su u ovoj rubrici. Svaki broj "Sveta kompjutera" donosi najinteresantnije sajtove podeljene u tri do četiri teme.
Kontakt: urednik rubrike Dragan Kosovac ili uredništvo.

I/O PORT
Kontakt rubrika. Na pitanja čitalaca urednik ove rubrike odgovara u saradnji sa članovima i saradnicima redakcije.
Kontakt: urednik rubrike Miodrag Kuzmanović ili uredništvo.

 
Opšte informacije
Sadržaj "Sveta kompjutera"
Sadržaj "Sveta igara"
Redakcija
Naš izdavač
Kontakt
Saradnja
Oglašavanje
Pretplata