PrethodnoSledeće
Sadržaj "Sveta igara"

Posebno mesto u okviru "Sveta kompjutera" zauzima deo posvećen
kompjuterskim igrama koji zauzima približno trećinu sadržaja časopisa i bavi se svim aktuelnim vestima za najrasprostranjenije igračke platforme u našoj zemlji. "Svet igara" povremeno izlazi i kao specijalno izdanje, u nešto manjem obimu i tiražu nego redovan broj.
Tokom svog postojanja, ovaj deo časopisa se neprestano razvijao i menjao, tako da su se vremenom iskristalisale mnoge kvalitetne stalne rubrike.

OPISI
Recenzije igara koje se mogu naći na domaćem tržistu. Sve vrste igara su zastupljene: pucačke, platformske, logičke, borilačke, strateške, sportske i društvene igre, simulacije vožnje, upravljačke simulacije i avanture. "Igrometar" kojim ocenjujemo igru ističe njene kvalitete i loše strane. Kategorija Igra meseca označava najpopularniju i najtraženiju igru (ne mora biti obavezno i najbolja) na domaćem tržistu tekućeg meseca. Dobrodošli su i vaši prilozi.
Kontakt: urednik rubrike Nenad Vasović ili uredništvo .

BONUS LEVEL
Rubrika u kojoj se u formi kratkih vesti predstavljaju novi proizvodi i događaji na domaćoj i svetskoj sceni kompjuterskih igara. Informacije o proizvodima potiču od proizvođača ili njihovih zastupnika. Dobrodošle su i informacije o vašim proizvodima.
Kontakt: urednik rubrike Nenad Vasović ili uredništvo .

NETGAMES@sk.rs
Online igranje postaje sve rasprostranjenije, čak i u domaćim uslovima. Međutim, brojni tehnološki problemi znatno otežavaju uključenje običnim korisnicima, koji jednostavno žele samo da se igraju bez dubljeg zalaženja u tehničke detalje. Kroz ovu rubriku pokušavamo da razrešimo uobičajene probleme.
Kontakt: urednik rubrike Aleksandar Ašković ili uredništvo .

ŠTA DALJE?
Kontakt rubrika za pomoć igračima. Čitaoci-saradnici šalju pitanja i odgovaraju jedni drugima kako da reče probleme u pojedinim igrama, šifre za teže nivoe i načine da olakšaju igranje promenom otežavajućih faktora.
Kontakt: urednik rubrike Gradimir Joksimović ili uredništvo .

KORAK PO KORAK
Posebna rubrika nudi postupna rešenja avanturističkih igara.
Dobrodošli su i vaši prilozi.
Kontakt: urednik rubrike Slobodan Macedonić ili uredništvo .

NOVE TEHNOLOGIJE
U trenutku kada smatramo da neka tehnološka inovacija, novouspostavljeni standard ili nesto slično postaje značajno za naše čitaoce, to predstavljamo u ovoj rubrici.
Kontakt: uredništvo .

TEST JOY
Proizvođači hardverskih proizvoda orijentisani tržistu kompjuterskih igara (ili njihovi predstavnici i dileri) isporučuju nam svoje nove konzole, upravljačke uređaje i dodatke koje prikazujemo, testiramo i napise o tome objavljujemo na našim stranicama. Dobrodošli su i vaši hardverski proizvodi.
Kontakt: urednik rubrike Ivan Čabrilo ili uredništvo .

CVET KOMPJUTERA
Već parodiranjem naziva našeg časopisa, naziv rubrike pokazuje da se ovde na ležeran i duhovit način predstavljaju anegdote u radu sa kompjuterima ili maštoviti prilozi humorističkog karaktera. Dobrodošli su i vaši prilozi.
Kontakt: uredništvo .

 
Opšte informacije
Sadržaj "Sveta kompjutera"
Sadržaj "Sveta igara"
Redakcija
Naš izdavač
Kontakt
Saradnja
Oglašavanje
Pretplata