INFO

Kontakt

Adresa:
Politika a.d., Svet kompjutera, Cetinjska 1/IV, 11000 Beograd, Srbija

Telefoni: 330-1495, 330-1498
Faks: 3373-358
(pozivni iz unutrašnjosti: 011, pozivni iz inostranstva: +381 11)

E-mail:
Zavisno od razloga zbog kojeg nam se obraćate, a da bi vaša poruka stigla do pravog čoveka, molimo da izaberete jedan od sledećih formulara:

Naručivanje oglasa
Samo za pravna lica. Na osnovu podataka koje unesete u ovaj formular poslaćemo odgovarajući predračun za virmansko plaćanje.
Fizička lica oglase plaćaju na naš žiro-račun ili na oglasnom odeljenju "Politike", a naručivanje nije neophodno, jer ste to obavili samom uplatom do određenog roka (koji je obično oko 15. u mesecu).
Za aktuelne cene i način pripreme oglasa kliknite ovde.

Pitanje za rubriku I/O PORT
Formular za tehnička pitanja koje objavljujemo u rubrici I/O PORT. Nažalost, nismo u mogućnosti da na sva pitanja odgovorimo direktno na vašu e-mail adresu, ali svako pitanje poslato do 15. u mesecu, ulazi u obzir za objavljivanje (uz, naravno, odgovor naših stručnih saradnika) u broju od sledećeg meseca.

Poruka uredništvu
Ako želite da prokomentarišete sadržaj "Sveta kompjutera" ili da predložite temu kojom bi mogli da se bavimo u nekom od sledećih brojeva, ako imate ideju kako da naš i vaš časopis postane još bolji, ako mislite da možete da postanete saradnik - molimo da upotrebite ovu adresu.

Poruka autorima sajta
Ovaj formular možete da iskoristite ako imate komentar na naš sajt ili predlog za novine koje bismo mogli da uvedemo. Naročito ćemo biti zahvalni ako nam javite da ste primetili neku grešku, neispravan link i slično, ili ako imate problema sa pristupom našem sajtu.