![]() |
![]() |
![]() |
#1 | |||
Starosedelac
Član od: 5.12.2007.
Zahvalnice: 228
Zahvaljeno 1.035 puta na 770 poruka
|
![]()
Sledece godine izlazi Valiant Hearts: The Great War igra na kojoj rade kreatori Rayman Legends.
http://www.vg247.com/2013/09/10/vali...-trailer-here/
Ludovico Einaudi - Fly - muzika iz trailera ako nekog zanima. Poslednja ispravka: Acanen (10.9.2013 u 16:16) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 42
Zahvaljeno 718 puta na 426 poruka
|
![]()
Kak' ovo krasno izgleda, i okruženje i izvođenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.354 puta na 3.913 poruka
|
![]()
Poprilicno dobre ocjene za igru, vrte se oko 8.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
Član od: 10.8.2007.
Zahvalnice: 415
Zahvaljeno 1.006 puta na 568 poruka
|
![]()
Ovo nije avantura? :s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
Član od: 17.7.2010.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 503 puta na 255 poruka
|
![]()
igrica je fantasticna...svima topla preporuka jedva se odvojih od ekrana..a tek sam 1. chapter presao....svaka cast ljudima koji su iza ove igrice...odlicna muzika,odlicna prica,grafika.....SVAKA CAST!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Odlicna prica za sada, zagonetke zanimljive i nista preterano teske, mislim da je ovde prica ipak najbitnija. Istorijske cinjenice upotpunjuju citavo iskustvo i ne mogu da verujem da je IGN to stavio kao negativnu stavku ![]() Nadam se da ce mozda u nekom od sledecih izdanja ispricati i neku nasu pricu, meni je krivo sto se Balkanski front isuvise zanemaruje, a dali smo neverovatan doprinos zavrsetku rata. Izmoreni i unisteni nakon skoro veka borbe, suprotstaviti se onolikoj sili i izdrzati sve to......mislim da bi se neka prica o obicnom srpskom seljaku odlicno uklopila ovde. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
ezenkiel (13.7.2014) |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zavrsio i mogu reci da je igra predivna. Kraj je neverovatan, pun emocija, odlican. Uf. Moja velika preporuka i stvarno bruka za ocene nekih velikih sajtova. Zaista odlicna igra.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
ezenkiel (13.7.2014) |
![]() |
#14 | |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
Zaista fin omaz Prvom svetskom ratu u vidu jedne lepe video igre. Pozitivni utisci vezani su za simpatican vizuelni pravac, prijatnu muziku, atmosfericne lokacije, interesantne likove i ubedljivo ispricanu pricu, sto je i najkvalitetnija strana igre. Medjutim, kao sto je to slucaj kod vecine ovakvih igara, gameplay znacajno kvari celokupni utisak- sve se uglavnom svodi na izvrsenje par repetitivnih akcija u nedogled, sto posle odredjenog vremena itekako dovodi do zamora. Zagonetke su izuzetno jednostavne, resavaju se na istu foru, bez mnogo izazova, mozganja, tako da cete na njih gledati kao na ne mnogo zabavan posao, koji treba rutinski izvrsiti iskljucivo radi dalje progresije..
Sve u svemu, u pitanju je poprilicno autenticno igracko iskustvo (pre svega zbog teme koja nije mnogo obradjivana do sada), koje treba odigrati. A moze se nesto i nauciti o WWI iz obilja istorijskih podataka koje vam igra prezentuje. Od mene 7/10 i preporuka.. Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku nameless1 na korisnoj poruci: | ||
Beowulf (2.9.2014), filpan (29.7.2014), pentraksil (29.7.2014), Rainman (29.7.2014), zvjer (29.7.2014) |
![]() |
#15 |
Starosedelac
Član od: 12.9.2009.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 807 puta na 347 poruka
|
![]()
WWI je najza*****iji period za preneti u video igru. Hladno oruzje je odbaceno, a vatreno jos uvek na nivou tandzara. Akcija ne dolazi u obzir. Ratovanje je rovovsko, tako da ni od RTSa nema nista.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
Mislim da bi neka sunjalica tu dobro legla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Ili rolplej - http://www.rockpapershotgun.com/2014...z-kickstarter/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Starosedelac
Član od: 14.11.2010.
Zahvalnice: 1.208
Zahvaljeno 1.316 puta na 704 poruka
|
![]()
Danas zavrsih Valiant Hearts, jedno od najprijatnijih iznenadjenja, za mene, prosle godine.
Nemamo cesto prilike da uzivamo u igrama koje se bave WWI tematikom. Prelepa grafika, zanimljive lokacije, mnostvo kvalitetno napisanih likova, odlicna prica, koja drzi paznju do samog kraja, fenomenalna muzicka podloga (jurnjava autom sa sve Bramsovom "Madjarskom igrom br.5" u pozadini, odusevljen sam) sve pohvale tvorcima. Sama igra nije preterano teska, zagonetke su lagane, ne zahtevaju previse mozganja, ali za nekog (mene) ko ne igra, 'ajde nazovimo je P&C avanturom (igr'o na dzojpedu, ide tecno, ko voli, nek' izvoli), ovo i nije neki minus, svakako je ovde prica najbitnija, tako da je zanr u drugom planu. Steta sto je ova igra, ovde slabo primecena, koliko mogu da vidim..... Valiant Hearts zaista ima stosta da ponudi, a ima i obrazovni karakter. Igra je bogata sadrzajem koji daje uvid o citavoj situaciji u vreme WWI, kao i nekim bitnim istorijskim dogadjajima, koga ne mrzi da cita, saznace dosta interesantnih stvari. Uglavnom, presao sam je skoro pa u jednom dahu, toliko mi se dopala. Od mene jedna postojana 8, ako bih ocenjivao. I naravno, topla preporuka da se odigra. Poslednja ispravka: Atwa013 (2.1.2015 u 22:03) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Član
Član od: 14.1.2014.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 22 puta na 15 poruka
|
![]()
Konačno jedna odlična igra sa temom iz Prvog svetskog rata.
Najubedljiviji segment je svakako jaka priča o malim ljudima u velikom ratu.Vizuelni stil je OK a muzika je odlično uklopljena,jedina mana je gameplay koji je u drugom planu(zagonetke nisu preterano teške),ali pošto je akcenat igre na priči taj nedostatak je opravdan. Ukratko ovu igru preporučujem svima čak i onima koji nisu ljubitelji ovog žanra. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Steam - razmena igara | SirDuck | Online kupovina igara | 721 | 3.8.2022 8:28 |
Hearts of Iron 3 | masteri | Strateške igre | 570 | 27.8.2015 14:08 |
Combat Wings: The Great Battles of World War II | Stranger2 | Simulacije vožnje | 2 | 24.8.2012 20:48 |
Hearts of Iron: The Card Game | Isko | Strateške igre | 2 | 7.2.2011 11:53 |
The History Channel - Great Battles Of Rome | aleksandar macedonian II | Strateške igre | 6 | 7.4.2007 22:19 |