![]() |
![]() |
|
Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Član
Član od: 29.7.2015.
Zahvalnice: 106
Zahvaljeno 133 puta na 73 poruka
|
![]()
Tako je skriptovan career mode da bude teze kada pocinjes sa svojom ekipom a posle nekog vremena kako unapredjujes tim on biva bolji ili kao sto kazes igraci budu brzi i laksi za upravljanje.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Zli Zoe na korisnoj poruci: | ||
marea123 (12.10.2023) |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 785
Zahvaljeno 876 puta na 543 poruka
|
![]()
I pazite na glitch kod crvenog kartona cesto se pojavi nevidljivi igrac kod protivnicke ekipe a ponekad i u vasem timu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni je iskreno ovo mnogo bolji fudbal od 23. Iako jako lice, ipak mislim da su neke detalje popravili. Ja pikam samo seasons i kick off, o FUTu i ostalima ni ne razmisljam
![]() Ali moram reci da onaj komentatorski dvojac (bivša fudbalerka i onaj lik što zvuči kao komentator iz PES 6) su zastrašujuće loši. Kontam da kao hoće da ih ubace da bi makli ovu dvojicu, ali ono, mogli ste im dati barem još koju hiljadu linija da pročitaju, pri tom im je energija lošija od hemije između naših reprezentativaca na utakmici |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Član
Član od: 14.9.2011.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Ne znam...ja pripadam onima kojima je ovo *****e.Igram na PC vec 20 dana i prvi put razmisljam da vise ne kupujem fifu ili ti eafc.Komande u setingu sam menja,kvalitet slike isto cak i frejm ...prvo to me nervira.U igri odbrana kao da je nema,kad se njihov igrac ustremi ka golmanu moj zadnji igrac nece ka njemu da krene...Pasovi uzas.Podeseno je da se menja vreme kisa,sunce itd...
a u igri stalno pada kisa!!!!????To se ne moze namestiti u seting kad igram obicnu ligu(FUT skoro da ne igram) vec samo u kik ofu kad igras prijateljsku utakmicu pa i tad nece!?Ponovo kisa da ih *****a!Jes da je premijer liga engleska al i za njih je to preterano. Uglavnom to je to.Duboko sam razocaran...i uvredjen! Cuo sam nesto da fifa fudbalska organizacija sprema svoju igru fudbala...dal je to tacno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da, mislim da je 2K bas i kupio prava na ime tako da cemo imati FIFA 2k25 ili tako nesto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Veteran
Član od: 16.4.2009.
Zahvalnice: 342
Zahvaljeno 33 puta na 31 poruka
|
![]()
Pozdrav svima jedno pitanje igram fc 24 na pc i stalno u toku igre mi se diskonektuje dzojstik i posle 3sec se sam ponovo poveze na kablu je povezan na Steam sam sve sto treba povezao sta moze da bude? inace samu u toku igranja u meni-ju ne. A fifa 23 radi super
Poslednja ispravka: marea123 (11.11.2023 u 2:29) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Starosedelac
Član od: 5.12.2007.
Zahvalnice: 238
Zahvaljeno 1.109 puta na 827 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Sports Heads | ivan90BG | Male igre | 3 | 23.1.2013 9:29 |
Winter Sports 2012 | HSVstoned | Sportske simulacije | 0 | 21.1.2012 13:02 |
Racket Sports | dzoni.czv | Konzole | 1 | 14.7.2010 9:36 |
Empires of sports | Garinca | Sportske simulacije | 4 | 7.4.2008 13:36 |
RTL Winter Sports 2008 | dragon.serbia | Sportske simulacije | 4 | 10.1.2008 0:18 |