![]() |
![]() |
|
Internet usluge Provajderi, načini povezivanja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#3961 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Нисам знао за овај безобразни отказни рок. Пре два месеца навалили да зову за продужетак уговора. У питању тотал тв. НФЛ пребацили на МТС а кључне емисије могу да гледам преко ју тјуба. Ја им кажем да не желим више претлату која узгред није мала, откачио већ два месеца не гледам. А нисам знао да треба да се врати опрема. Рачуни уредно стижу, мада сам сигуран да је уговор истекао.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3962 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 431
Zahvaljeno 3.975 puta na 3.699 poruka
|
![]()
stiu računi dok ne otkae ugovor, ja sam koristio stari ugovor 5 godina u vip jer mi je trebalo a nisam znao do kad ću da ih koristim, a za novi ugovor i obavezu da plaćam jo 2 god nisam imao neke podsticaje i plan da ću jo toliko da koristim, pa kad mi vie nije trebalo samo sam otiao i otkazao.
Ne znam ta si mislio samo otkači i oni te zaborave ![]() A otkazni rok treba pre kraja obračunskog perioda ili kako se to zove da raskine ugovor da ti ne naplaćuju jo jedan mesec Poslednja ispravka: water wizard (9.10.2023 u 14:02) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku water wizard na korisnoj poruci: | ||
todos (9.10.2023) |
![]() |
#3963 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ĐнаŃи СакаŃĐľ ŃĐľ кО ĐşŃĐżĐľŃ Đ˝Đ° ĐžĐ˝Ń ŃŃваŃ...ĐиŃŃа, Онда ОдноŃŃ Đ¸Đź ОпŃоПŃ, и да пОŃŃĐ°Đ˝Ń ĐˇĐťĐ°Ńни ноŃĐľ По видоŃи Ń ŃиŃ
ОвиП пОŃНОвниŃаПа.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3964 |
Član
Član od: 8.3.2009.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 16 puta na 15 poruka
|
![]()
ta se desi sa dodeljenim imejlom od strane SBB, prilikom raskida ugovora? Zabrane pristup ili neko određeno vreme moe da se koristi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3965 |
Starosedelac
|
![]()
Ček jel ja nisam obaveten da imamo neke SBB mailove ili je to neki specijalni paket ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3966 |
Član
Član od: 8.3.2009.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 16 puta na 15 poruka
|
![]()
Oduvek ima SBB mail, bar koliko ja znam. Pretplatnik sam oko 20 godina.Iskreno,sad se ni ne secam tacno od kada.
Evo nasao sam info link https://sbb.rs/question/upoznaj-webmail/ |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku worstever na korisnoj poruci: | ||
director (20.10.2023) |
![]() |
#3967 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.764
Zahvaljeno 930 puta na 561 poruka
|
![]()
Svi uvek imaju, samo sto ne vidim razlog da se ikada koriste. Ja u zivotu nisam i necu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3968 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 431
Zahvaljeno 3.975 puta na 3.699 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3969 |
Član
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 60
Zahvaljeno 83 puta na 76 poruka
|
![]()
Ja 20+ godina imam SBB mail i koristim ga samo za ozbiljne stvari. Bolji mi on nego Gmail, Hotmail itd.
https://webmail.sbb.rs/?r=s Jos ga podesio na Windows mail i sve super sljaka i na gmail na telefonu. Poslednja ispravka: filnibg (19.10.2023 u 14:33) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3970 |
Starosedelac
|
![]()
Ja sam od tih mailova odustao jo u vreme dial-up interneta jer sam tada menjao provajdere vrlo često. Tada sam jo napravio mail na yahoo i koristim ga i dan danas. Imam i gmail, ali to mi je vie za registracije i slično retko kome dajem te mailove.
Mailove koje sam imao na gomili provajdera nikad nisam koristio, za ovaj nisam ni znao da imamo, nigde nije naveden u ugovoru i slično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3971 |
Starosedelac
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 888 puta na 655 poruka
|
![]()
Pa da, u principu to i jeste najveći problem... Promeni provajdera i ta onda? Ako se ne varam, nekada davno je SezamPro imao opciju da plaća neku smeno malu cifru u to vreme da bi imao pristup emailu iako nisi njihov korisnik.
ta u slučaju otkaza ugovora sa SBB-om? Inače SBB mail je tehnički manje vie ok, ali nude svega 500MB prostora, to je ipak u dananje doba malo. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Slike sa digitalnih fotoaparata - razno | Iluminator | Fotografija | 1074 | 11.10.2007 1:14 |
Intel dizajnira čipove sa osamdeset jezgara | Maverick78 | Overklok | 10 | 6.3.2007 14:14 |
leadtek Winfast 2000 expert - nemogu da dobijem signal na s-video ulazu sa sat. risiv | ural | Foto i audio/video | 17 | 30.8.2006 1:36 |
sporo startanje windowsa sa wirelessom | Paladin | Internet usluge | 9 | 19.7.2006 20:40 |