![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Veteran
Član od: 18.10.2007.
Zahvalnice: 118
Zahvaljeno 149 puta na 117 poruka
|
Igra treba da izadje pocetkom oktobra. Pravi je britanski Black Rock Studio ranije poznat pod imenom Climax Racing.
Evo par shotova jer slika govori vise od hiljadu reci... Poslednja ispravka: Half-Life boy (11.4.2008 u 21:59) Razlog: error |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
|
Više bi govorilo tisuću riječi. Daj još podataka.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
Za pocetak ominjana je u novom SK-u
![]() Kazu da ce kombinovati sve najbolje elemente extremnih sportova i trkackih igara. Trkanje na lokacijama sirom planete. Osim klasicnih trka bice i takmicenja u skokovima, trikovima i sl. Izlazi standardno za X360, PS3 i PC. Znaci klasicna extremna trkacka igra. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Veteran
|
Multiplayer ce podrzavati do 16 igraca ali samo na netu jer nece biti opcije za LAN. Akrobacije koje izvodite su kljuc uspeha u igri.
Struktuta staza je takva da ce se racvati i na po pet putanja i postojace precice koje prestavljaju rizik jer mozete pasti u.... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
Znam sad. Ponadao sam se iz slika da si kakav plaćenik. Ne volim trkačke igre.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Veteran
|
Citat:
Da dodam: Ne zna se da li ce postojati karijera ili sampionat. Zna se samo da ce biti 4 moda, a jedan od njih je trick racing koji je na prvom shotu iz prvog posta. Trkacete se na 7 lokacija, a svaka lokacija ce imati po nekoliko staza. Graficki ngine je jos uvek nedovrsen ali se na shotovima vidi da je vidljivost okoline ogromna. Dok se izvode trikovi kamera ce se postaviti u najbolji polozaj kako biste imali uvid u ono sto izvodite sa ATV-om. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Veteran
|
Znaci jedva cekam da ovo izadje !
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Starosedelac
|
Vuhu! jos jedna igra koja je vredna cekanja! Dobri screenovi!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Novi član
Član od: 30.10.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
Stize sutra... javljam utiske... ali po video snimcima koje sam video deluje jako jako interesantno...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Deo inventara foruma
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Deo inventara foruma
|
Evo igrao sam je par sati
Nije losa uopste. Ioanko ima malo ovakvih igara, tako da izgleda skroz sveze... Grafika, muzika i ostalo je vrhunski tako da to ne treba da komentarisemo ![]() Sto se tice gameplaya, meni je interesantno. Na pocetku turneje kompletno sklapate svoj motoric (znaci svaki deo) i imate odmah opcije za kastomizaciju i to utice na performanse. Trke su lude i osecaj kada poletite u vazduh je stvarno extra... Trikovi su meni malo teski za izvodjenje (taster + pravac dok ste u vazduhu) ali verovatno ko to navikne moze da uziva u izuzetno neobicnim i atraktivnim lomljavinama u vazduhu i kasnije kad udarite u zemlju pogotovu ![]() Do sada sam vozio po sumi, pustinji... pesak, blato, bare... interesantno je skroz.... Brza akcija, vratolomije... zanimljivo za prekracivanje vremena i vredi probati... Ja sam igrao na xBox ali kontam da je i na PC isto tako, plus na PC odavno i nema ovakvih igara a da su dobre, tako da preporuka... |
|
|
|
| Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku genius na korisnoj poruci: | ||
dzonihsv (20.9.2008), zdravkelja (20.9.2008) | ||
|
|
#14 |
|
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.697
Zahvaljeno 11.458 puta na 7.292 poruka
|
Ovo su trke samo sa quadovima, jel` tako?
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Deo inventara foruma
|
Da... ima kao da im menjas sve zivo, u smislu kavez, skoljka, tockovi, gume, prenos lanac i lancanik... u stvari svaki delic moze da se kastomizuje... nemam pojma koliko je to hiljada mogucih kombinacija ali ko voli kvadove verovatno ce da uziva... plus kad osvajas turnire, dobijas sponzorske delove (ja sam osvojio tek dva a ima ih puno)...
Glavna je fora u stvari u prenaglasenim egzibicijama... mislim, sva je fora da skocis sto vise i uradis sto vise trikova... e sad, kad dobro odradi neki trik, onda ti se puni skala i onda se otkljucavaju tezi trikovi ali ako padnes, skala se prazni... takodje skalu mozes da trosis i na nitro boost i onda skocis mnogo vise i onda imas vise vremena da odradis egzibicije ali ako pregoris previse skale na boost onda ne mozes da odradis najkomplikovanije trikove... mislim, treba probati u svakom slucaju... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Veteran
Član od: 19.4.2007.
Zahvalnice: 191
Zahvaljeno 91 puta na 72 poruka
|
Chitao sam o ovoj igri i kazu da ce biti extra,jos po tvojim utiscima ne mogu da iscekam da izadje hehehehe,ova godina se nece zaboraviti !
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Veteran
Član od: 10.1.2008.
Zahvalnice: 915
Zahvaljeno 79 puta na 69 poruka
|
Igra je izasla za PC pre nekoliko dana, velicine je oko 5.5GB
Upravo kod mene ide download |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
Hvala na preview-u genije
![]() Konacno vise kvalitetnih trkackih igara u godini. GRID, Pure, NFS (valjda ce )
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Deo inventara foruma
|
Ako je ikako moguce, igrajte sa gamepadom. Em vibracija podize dozivljaj za 500%
jer moze da se oseti svaka brazda na zemlji i imate osecaj kao da vam u rukama stvarno guvernale... znaci vibracija je extra odradjena... Takodje sa gamepadom se lakse kontrolise pravac kretanja sto je bitno jer nekad put zna tako da zavrne da vas istrese iz gaca,,,
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Deo inventara foruma
|
Da ti nisi rekao da igram sa vibracijama ne bih ni provalio da moj gamepad ima iste.
![]() Znaci loodilo, kupio sam gamepad a nisam znao da ima vibracije .
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Super Mario Galaxy - pure fun | renegade_of_funk | Konzole | 10 | 27.11.2007 13:05 |