![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#121 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Bas lepo sto izabrasmo najbolju igru 14.2.
Nasi stari su uvek govorili da sve zapocete poslove treba zavrsiti. Ako se treci krug definitivno nece odigrati, ajde se konsolidujte i pocnite iz pocetka, ali obavezno promenite ime teme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Deo inventara foruma
|
![]()
hocemo treci krug,kad je vec prva sezona nije proshla tako zapazena neka bar izglasamo ( nas 20-40 ili koliko nas vec ima)prvog shampiona.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ok, ce da bude treceg kruga...
![]() Uskoro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hvala,hvala.To sam samo trebao da chujem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Starosedelac
|
![]()
A koliko uskoro? Mislim, sta vas sprecava da odmah ne bacite neko glasanje u granicama od nedelju dana i zavrsite sa tim?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Posle duzeg vremena, izbacena je lista konkurenata za najbolju igru medju pobednicima zanrova, tako da glasanje moze da pocne. Ja se puno izvinjavam za veliko kasnjenje, bio sam i bolestan i dosta zauzet oko posla.
Dakle tema je otkljucana i glasanje moze da pocne: http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=37313 |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Drago mi je shto si sada zdrav i shto finale pochinje.Nadam se samo da ce odziv da bude veci u odnosu na dva prethodna kruga.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Packy na korisnoj poruci: | ||
Equilibrium (15.3.2009) |
![]() |
#130 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Takmicenje napreduje odlicno, ni jedan pretendent na mesto najbolje igre nema vise od jednog glasa!!!
Prethodni krugovi jesu bili neuspeh ali ovaj im je je*o kevu. Jel moze moja igra da pobedi odma, posto sam stavio najveci naslov? Ako ne moze bojim se da ce 4-5 igara deliti prvo mesto, tako da je bolje da primenite moj kriterijum. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ultimate Fight igara - prva sezona | Patton | O igrama uopšte | 102 | 9.5.2009 0:08 |
Lista najboljih igara za PC u periodu 1998-2004 | Dio37 | O igrama uopšte | 4 | 11.10.2008 17:07 |
Komentari na igre | PREDATORR | O igrama uopšte | 40 | 17.3.2008 10:46 |
Kolekcija igara, procena? | tiberije | O igrama uopšte | 9 | 20.6.2007 12:35 |
Razvoj igara u zemljama u regionu | Marsa | Pravljenje igara | 7 | 4.2.2007 3:28 |