![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Grafika Video karte i monitori |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 24.2.2010.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Dragi citalaci moje teme, treba mi samo jedan odgovor na moje jednostavno i kratko pitanje, tacnije nije ni pitanje, a nije ni kratko nego samo da potvrdim moju predpostavku. Kad sam pazario novi komp nisam uzeo full HD monitor (siromasan sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 18.2.2007.
Zahvalnice: 1.156
Zahvaljeno 2.446 puta na 1.922 poruka
|
![]()
Probaj sa ukljuchivanjem Vertical Synca i Triple Buffera, ako sam dobro protumachio shta ti je tachno problem. Ili je to, ili imash povece dropove u FPS-u, a mozhe biti i do odziva monitora, poshto nisi naveo koji je u pitanju.
Mozhe da bude i do male kolichine video memorije na kartici, pa dolazi do usporenja pri uchitavanju tekstura kod velikih pejzazha. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pitanje - ljudi, novi sam na forumu... | master-nk | ŠDK - Osnovne komponente | 1 | 19.7.2009 18:31 |
Counter Strike na Hamachiju | nameZola | Mrežne igre | 0 | 18.6.2009 14:01 |
Pravljenje butabilne WindowsXP instalacije sa SP3 pomocu NLite | Win32 | Operativni sistemi | 8 | 4.6.2008 15:13 |
problem sa SBB-om, postavljanje kablova na krovu, tehnicko pitanje | djekicen | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 8 | 6.4.2008 17:08 |