![]() |
![]() |
|
Cvet kompjutera Vicevi, slike, sajtovi i ostale „zezalice”... (POSTOVI SE NE BROJE!) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
Član
|
![]()
ok a plavuša i intelektualac
došla plavuša ujutru kući a tamo je čeka druga plavka i kako je bilo pričaj mi i plavuša počne da smara o večeri bla bla bla i dodje do scene kada je stavlja na sto I ONDA ON MENE TAKO STAVI NA STO I IZVADI PENIS.... ok a šta ej to penis - druga plavuša pita PA TO TI JE ONO ŠTO IMAJU INTELEKUTALCI ISTO KO QRAC SAMO MANJE! |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 836 puta na 310 poruka
|
![]() Citat:
- Šta radi gola Madžarica između dva gola Slovenca? - Pa smeta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Senio®
|
![]()
Buduća doktorkica polaže anatomiju muškog polnog organa i kaže:
- To vam je sunđerasto mišićno tkivo koje u sredini ima kost i dugačko je 25 centimetara. Na to će profesor: - Koleginice za tu kost vam se samo učinilo a za 25 centimetara ste imali sreće... |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Senio®
|
![]()
Vodio ljubav jedan naš sa nekom kineskinjom i posle toga mu je skroz pocrneo i skupio se...
ode on kod lekara i ovaj mu kaže da se mora otkinuti pod hitno... ode kod drugog i ista dijagnoza... ode i kod trećeg i ponovo isto... na kraju razmišlja: kresno sam kineskinju pa idem kod kineskog doktora... ode kod kineskog doktora a ovaj gleda, gleda i prepiše mu neke čajeve, usput pričajući: evo pijte ove čajeve, to vam je zdravo... vi srbi bi samo da nešto operišete, sečete, nema potrebe... ovo će samo otpasti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
information junkie
|
![]()
Simke ovaj poslednji je dobar!!!
![]() Znate li ovo, Bosanska poezija! Noć, tišina, Bog te je*o koja mesečina, ja go, ti gola, je*o bi i mrtvog vola, a kamoli tebe, ljubavi moja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Član
|
![]()
hajde da se nadovežem na vic o anatomiji....
dolazi studentkinja kod profeosra da polaže sva onako izbečena sa podočnjacima bla bla bla pita je porfa kao koleginice kako ste a ona će da je bila sa dečkom kome je kita 10cm profesor će HA HA HA a ona će nije HA nego FI |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Senio®
|
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Senio®
|
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Senio®
|
![]()
i jedan vojvođanski vic za mog druga bobija:
izlazi pijani madžar iz kafane i staje uz prvo drvo da žubori, u tom ga neko očeše ramenom a on ljut kaže: No! pi*ka mater, sad ćeš ga ti naađeš. .................................................. .................................................. ....................................... vojvođansko-crnogorska verzija bi išla ovako: izlazi pjani đetić iz birtije i pi*a uz prvu kuću pojavljuje se gazda kuće na prozoru i pita ga: što mi jadan pi*aš uz kuću??? na šta ovaj odgovara: a ko te ćero da mi praviš kuću uz q... a može i BH verzija: stoje na mostu m.... i h.... trezni, oni ne moraju da piju svakako su blentavi i pi*aju u potok, - H*sane matere mi ne bi ovdje pi*o da sam znao da je voda vako ledena... - Mu*aga ne bi ni ja da sam znao kako ovi kamenčići grebu i golicaju... Poslednja ispravka: Simke (30.1.2006 u 9:16) |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Član
|
![]()
kako se zove najstariji ciganin? ROMLJANIN!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Senio®
|
![]()
Šetaju plavuša i milicajac pored Dunava.
Plavuša: Vidi eno je ona ptica od koje se pravi mastilo. Milicajac: Nije, baš si glupava, to je ptica od koje se pravi čokolada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Član
|
![]()
Prevarila Mishica svoga muza - Misha sa Shishmishom.
Pa kaze Mish Mishici "zashto me bre prevari s'tim slepcem?" Mishica odgovara "pa pilot je pilot!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Senio®
|
![]()
Trče slon i miš preko drvenog mosta i u jednom trenutku miš sav zadihan viče slonu:
Al mi tutnjimo, je*ote. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Trebalo je da se dovede struja u jedno selo. I dolazi svi oni radnici, rade tamo, i ovaj jedna pita nekog dedicu što je bio u blizini:
- Gospodine, hoćete da stavimo niski ili visoki napon? - Viši, što viši, da ne dohvaćaju deca! |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Senio®
|
![]()
evo još jedan o majstorima za struju...
Popeo se na banderu majstor električar banderaš, montira nešto i ispadnu mu klešta. Posmatrao to klinac od dole i kaže mu: - Moj tata je isto majstor, ima dvoje klešta i kad mu jedna ispadnu on uzme druga i nastavi da radi... Majstor prećuti ali mu u sledećem monetu ispadne šrafciger a klinac opet: - Moj tata je isto majstor, ima dva šrafcigera i kad mu jedan ispadne on uzme drugi i nastavi da radi... Majstor tu najstrašnije popi*di i pošto je morao da žubori, raskopča se i onako sa bandere počne, usput kaže klincu: - Jel tvoj tata ima dve ki*e? a mali će na to: - Nema, ima samo jednu ali je duplo veća. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Član
Član od: 24.1.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Evo jedan stari;
Igrali mravi i slonovi fudbal,ujednom slon uleti klizeci mravu i polomi mu nogu. Slon posle utakmice ode kod mrava u bolnicu i pocne da mu se izvinjava,kad mrav rece: -Nema veze, i mi smo krljali! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Član
|
![]()
Tri kineske kletve:
putuje lik kolima i pokvare mu se u sred nedodjije. vec je noc. vidi jednu-jedinu kucu u okolini. kuca. otvori mu neki stari kineski cica. ovaj ga pita da prespava, a ovaj kaze da moze, ali da mu ne dira mladu cerku, ili ce da baci 3 kineske kletve na njega. naravno negde posle ponoci, doce cerka i hoce da spava sa njim. naravno on nije odbio. budi se sutra dan i zatekne ogroman kamen na sebi. cuje se od nekud glas 'prva kineska kletva: veliki teret na tebi'. ode on do prozora da baci kamen napolje. kako ga ispusti, zacuje opet taj glas 'druga kineska kletva: jedno jaje vezano za kamen'. skoci on kroz prozor, da pokusa da se spase kad zacuje taj glas opet 'treca kineska kletva: drugo jaje vezano za krevet' |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
amurof aratnevni oeD
|
![]() Citat:
![]() Koja je sličnost između muškarca i telefona? Ne vrijede ništa kad nemaju na račun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Član
|
![]()
aco sramotiš na pol.....
idemo dalje Imala jedna zena svalera. Kad god bi joj on dolazio u posetu ona bi sina stavljala u ormar. Dodje jednom tako njen muz iznenada i ona sakrije i svalera u ormar... sin: bas je mracno ovde. svaler: da, jeste sin: oces da kupis rukavicu za baseball od mene? svaler: necu. sin (namiguje): mislim da bi trebao da kupis rukavicu od mene. svaler: dobro, koliko para? sin: 100$ sateran u cosak, svaler pristade i kupi rukavicu. sledeci put se ponovi ista scena, samo mu ovaj put proda loptu za baseball za 100$. Sledeci vikend, zove otac sina da se dobacuju loptom i kaze mu da donese rukavicu i loptu. Kada mu je ovaj rekao da ih je prodao za 200$ otac ga je naterao da ode u crkvu i da se ispovedi zbog svoje pohlepe. U ispovedaonici: sin: bas je mracno ovde. pop: nemoj opet da pocinjes sa time! |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
amurof aratnevni oeD
|
![]()
Evo jedan vic, ali se govorili da se to stavrno desilo.
Jedan policajac iz Bijelog Polja je znao da ga žena vara, i to kad on ode na posao. I on hoće da je razotkrie. Kad je krenuo na posao posle 5 minuta se vratio nazad, a ljubavnik bio sa ženom u kući/stanu. I dolazi ovaj policajac, govori gde je ljubavnik, gde je, a žena govori da ga nema. I ovaj lik počne da traži. Ide on, govori, dnevna soba, nema; spavaća soba, nema; i dolazi do kupatila gde je bio ljubavnik, a ovaj ljubavnik nezna što će, pa provukao novčanicu od 20DM; dolazi policajac do kupatila, uzima onu novčanicu, i nastavlja dalje, ni u kupatilu nema.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
jokes, vicevi, zabava |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Sve što niste znali o Čaku Norisu... | millancche | Cvet kompjutera | 983 | 30.6.2013 23:25 |
Smešni, interesantni tekstovi o raznim geek temama | NjegovaWisost | Cvet kompjutera | 286 | 20.2.2010 13:18 |