![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
Član od: 19.9.2010.
Zahvalnice: 94
Zahvaljeno 27 puta na 16 poruka
|
![]()
Posle isprobavanje gomile aplikacija za organizovanje kalendara, obaveza i sl. zakljucio sam da je default kalendar najbolji ali samo ako se sinhronizuje sa google kalendarom.
Program za beleske jos nisam pronasao da mi odgovara. Koji vi program za beleske koristite i koji moze da se sinhronizuje sa nekim poznatijim serverom i pouzdanim... Interesantno da google nema server za to, ILI IMA?!??! ![]() Poslednja ispravka: Master_Touch (11.3.2012 u 17:17) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Član
Član od: 27.5.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 6 puta na 2 poruka
|
![]() Citat:
Imas aplikaciju za Android, web aplikaciju iz bilo kog browsera, desktop aplikaciju za windows kome je zgodnije tako. koristim ga godinu dana otprilike. Brzo, pouzdano mocno. Ima mislim podrsku i za slike i slicne zapise ali to mi nije trebalo nesto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Treba mi neki kalendar u kome ću moći dane da obeležavam određenom bojom, precrtam ili tako nešto. Eventualno i da mogu da dodam neki komentar. Ništa više od toga. Ima li neko takvu aplikaciju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Član
|
![]() Citat:
Nikola Novakovic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() Nikola Novakovic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ipak nije to to. Ne treba mi podsetnik, samo da mogu da precrtavam dane u mesecu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Nazalost nisam se susreo s aplikacijom koja radi samo to.Mada mislim da bi bila dosta korisna.Pogledaj na Google Play mozda ima neka takva aplikacija koja odgovara tvojim potrebama
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Član od: 19.9.2010.
Zahvalnice: 94
Zahvaljeno 27 puta na 16 poruka
|
![]()
Ocelot jesi li nasao nesto?
Ne mogu da verujem da na androidu nema takvih aplikacija. Evernote mi se ne svidja uopste i spor je i lose organizaovan.. previse komplikovan... Rado bih platio programeru da mi napravi: jednostavnu aplikaciju kada se udje u nju da ima veliko dugme za add note i da se biraju vrste beleski(check list, etc...) da bude izlistano ono sto se izabere ispod da bude sinhronizovano sa netom i da mogu da uradi beck up na memorijsku u txt formatu DA LI JE MOGUCE DA TAKVA APLIKACIJA NE POSTOJI NA ANDROID MARKETU, KOLIKO JE S***** SVET I NAROD DA NE POSTOJI TAKVA APLIKACIJA????!?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Našao sam ShiftCalendar. Mogu da obojim datum u mesecu i dodam napomenu. Više od toga mi ne treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
Član od: 11.5.2006.
Zahvalnice: 84
Zahvaljeno 160 puta na 135 poruka
|
![]()
ColorNote je fenomenalan. Probaj njega.