![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Internet tehnologije Komunikatori, pretraživači, servisi i protokoli... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Dakle, imam Operu 8.51 i FlashGet 1.65.
Naravno, za integrisanje ova dva je potreban plugin. ja sam njega lepo skinuo, medjutim na sajtu ima samo za verzije opere 5-6, i posebno za verziju 7, dakle 8-ice nema (ili ja ne znam da je nadjem). Skinem zadnji plugin, dakle za verziju 7, lepo je instaliram u folderu pluginsa, restartujem operu, ali bez rezultata. E, sad udjem u tools/preferences, meni nije isti kao kod sedmice, ali se snadjem gde su pluginovi, medjutim ne pokazuje mi ni jedan. Dakle, opera korisnici, please help, radim download vecih fajlova i stvarno mi je potreban taj manager. Hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Dobro, mislim da sam skapirao.
Dakle, u sustini nije potrebno nista da menjate u preferance. Instalirajte samo plugin u folder opera/program/plugins, i nakon toga ukoliko zelite da neki fajl skinete sa flashget-om, onda idete na njega desni klik i "copy link adress", i otvorice vam se prozor za download u flashget-u. ali, flashget morate pre toga da upalite sami, barem meni drugacije nije htelo da radi. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starośeđelac
|
![]()
Zna li neko sajt da skinem plug-in za integrisanje Flash Geta u Firefox?Do sada sam redovno morao da pokrecem IE da bih nesto downloadovao sa FG.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Firefox ima odlucnu podrsku za Flash Get.
Samo skini ovu ekstenziju https://addons.mozilla.org/extension...cation=firefox koja se zove FlashGot, i to je to. Kad kliknes desni klik na neki link za download, dobices jos par komandi za pokretanje FlashGet-a. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
Sa ovim pluginom za Operu dobija se desnim klikom na bilo koji link meni gde ima i Download using FlashGet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Nisam uspeo da dobijem tu precicu na desnom kliku, ali sada mogu namestiti koje tipove fajla da mi skida sa flashget, tako da mi je bio od velike pomoci.
Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
Član od: 10.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pogledaj na stranici http://www.amazesoft.com/opera.txt
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Opera vs Firefox | Elementarna Nepogoda | Aplikativni softver | 329 | 15.3.2009 18:17 |
Opera & Yahoo email | srecko87 | Aplikativni softver | 8 | 13.1.2006 1:54 |
Opera i njen IDIOTSKI download manager | Ogi | Aplikativni softver | 6 | 28.12.2005 16:25 |
opera i fdm | Nikola Medjedovic | Aplikativni softver | 4 | 21.12.2005 3:27 |