Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Internet > Web razvoj > Web dizajn

Web dizajn Saveti u vezi dizajna sajtova

Odgovor
 
Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 5.6.2009, 21:56   #1
milorad23
Novi član
 
Član od: 5.6.2009.
Poruke: 2
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Problem sa linkovanjem na drugu stranicu u okviru sajta

mam problem sa linkovanje, u notepadu lepo linkujem home ka index.html stranici , sve ok, about us kad index2.html stranici, i kod sledeceg dugmeta , linkujem na index3.html i radi jednom kad udjem, cim opet kliknem na home ili about us , on svu dugmad refresuje i stavi ih da vode na index2.

znaci imam HOME ABOUT US PLAYERS FORUM KONTAKT itd
index index2 index3 index4 index5 ...
ja ovako otkucam ,i sve bude ok dok radim index3 stranicu a cim kliknem na home ili bilo koju drugu on je ovako podesi,
HOME ABOUT US PLAYERS FORUM KONTAKT itd
index index2 index2 index2 index2 ...
kod ja nisam kucao vec je skinut template, tako da mislim da negde ima neka funkcija koja posle svakog ulaza na u stranu refresuje te "index2" tako da sve strane vode kad index2.
evo kod , pa ako neko zna ili moze da prepozna koja je to funkcija ako je funkcija uopste , neka kaze
hvala.
HTML kod:
<html>
<head>
<title>KK Partizan</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="style.css" />

<script language="JavaScript" type="text/JavaScript">
<!--
function MM_swapImgRestore() { //v3.0
  var i,x,a=document.MM_sr; for(i=0;a&&i<a.length&&(x=a[i])&&x.oSrc;i++) x.src=x.oSrc;
}

function MM_preloadImages() { //v3.0
  var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();
    var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)
    if (a[i].indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a[i];}}
}

function MM_findObj(n, d) { //v4.01
  var p,i,x;  if(!d) d=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) {
    d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);}
  if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[i][n];
  for(i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers[i].document);
  if(!x && d.getElementById) x=d.getElementById(n); return x;
}

function MM_swapImage() { //v3.0
  var i,j=0,x,a=MM_swapImage.arguments; document.MM_sr=new Array; for(i=0;i<(a.length-2);i+=3)
   if ((x=MM_findObj(a[i]))!=null){document.MM_sr[j++]=x; if(!x.oSrc) x.oSrc=x.src; x.src=a[i+2];}
}
//-->
</script>
</head>
<body onLoad="MM_preloadImages('images/pic2r.jpg')">
   <div id="top">
      <div id="menu">
         <ul>
            <li><a href="index.html" class="but1" id="passive"><img src="images/spacer.gif" alt="" width="56" height="13" /></a></li>
            <li><a href="index2.html" class="but2"><img src="images/spacer.gif" alt="" width="100" height="13" /></a></li>
            <li><a href="index3.html" class="but3"><img src="images/spacer.gif" alt="" width="74" height="13" /></a></li>
            <li><a href="index2.html" class="but4"><img src="images/spacer.gif" alt="" width="123" height="13" /></a></li>
            <li><a href="index2.html" class="but5"><img src="images/spacer.gif" alt="" width="88" height="13" /></a></li>
            <li><a href="index2.html" class="but6"><img src="images/spacer.gif" alt="" width="72" height="13" /></a></li>
            <li><a href="index2.html" class="but7"><img src="images/spacer.gif" alt="" width="84" height="13" /></a></li>
         </ul>                                                                                                                                                                                                                                                                                             <div style="position:absolute;top:1px;left:1px;height:0px;width:0px;overflow:hidden"><h1><a href="http://www.greatdirectories.org">best web directories</a></h1><h1><a href="http://www.bestfreetemplates.org">best free templates</a></h1></div>
      </div>
   </div>
   <div id="header" class="home">
      <img src="images/sastav.jpg" alt="" width="98" height="17" /><br />
      <div id="wrapper" class="style1">
      <div id="content">
         <p class="title"><img src="images/tim5.jpg" alt="" width="157" height="16" /></p>
         <div id="left">
            <a href="#"><img src="images/tim.jpg" alt="" width="442" height="200" /></a><
            <a href="#" class="more">Procitaj ceo tekst</a>        
            </div>
         </div>
         <div>
            <img src="images/navijaci.jpg" alt="" width="350" height="30" /><br />
            <div class="block">
               <img src="images/default.jpg" alt="" width="150" height="100" />
               <img src="images/hala.jpg" alt="" width="150" height="20" /><br />
               <a href="#" class="more">Procitaj ceo tekst</a>        
            </div>
            <div class="block">
               <img src="images/pionir.jpg" alt="" width="150" height="100" />
               </div>
</body>
</html>

Poslednja ispravka: VojaM (6.6.2009 u 12:08)
milorad23 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.6.2009, 1:53   #2
PDarko
Veteran
 
Član od: 11.7.2006.
Lokacija: /dev/random
Poruke: 1.011
Zahvalnice: 163
Zahvaljeno 182 puta na 147 poruka
Određen forumom Re: Problem sa linkovanjem na drugu stranicu u okviru sajta

Мораш да замениш линкове у свим фајловима (index1, index2 , ...).
PDarko je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.6.2009, 11:12   #3
milorad23
Novi član
 
Član od: 5.6.2009.
Poruke: 2
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: Problem sa linkovanjem na drugu stranicu u okviru sajta

uradim ja to ali opet ga vrati sve na index2
milorad23 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.6.2009, 1:38   #4
PDarko
Veteran
 
Član od: 11.7.2006.
Lokacija: /dev/random
Poruke: 1.011
Zahvalnice: 163
Zahvaljeno 182 puta na 147 poruka
Određen forumom Re: Problem sa linkovanjem na drugu stranicu u okviru sajta

Онда едитујеш погрешне фајлове.
PDarko je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.7.2009, 2:12   #5
Encephalon
Član
 
Član od: 18.7.2008.
Poruke: 39
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: Problem sa linkovanjem na drugu stranicu u okviru sajta

Index3 stranicu ispravi na njoj moras da linkujes ostale stranice! Znaci svaku stranicu ponaosob moras da linkujes kako bi ti svaki link za stranice radio!
Encephalon je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno


Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
HP DeskJet f4180 - problem sa instalacijom vanila Ostale komponente 3 12.3.2009 19:22
problem sa SBB-om, postavljanje kablova na krovu, tehnicko pitanje djekicen Komunikacioni uređaji i umrežavanje 8 6.4.2008 17:08
Problem sa baterijom na Apple-u... begbie86 Prenosni računari 4 20.12.2007 21:10
problem sa zvukom na laptopu m@chine_engineer Kvarovi 5 15.11.2007 9:25
leadtek Winfast 2000 expert - nemogu da dobijem signal na s-video ulazu sa sat. risiv ural Foto i audio/video 17 30.8.2006 1:36


Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 0:40.


Powered by vBulletin® verzija 3.8.7
Copyright ©2000–2021, vBulletin Solutions, Inc.
Hosted by Beograd.com