![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 6.10.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
e verovatno je ovo sto cu vas pitati neka smesna i laka stvar za vas ali ja se ubi vec danima da to namestim...
ocu da umrezim dva ili vise kompova, prvenstveno za share-ovanje fajlova i za igrice. imam neki NETGEAR ruter pa sam mislio da stavim na jedan komp da je server a ostale da samo ubadam u ruter kako mi bude zatrebalo...jel to moze uopste tako kako sam ja zamislio i ako moze da mi neko postavi malo detaljnije upustvo kako to sve da sprovedem u delo... ![]() pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Ako ces umrezavati dva kompjutera onda ti ne treba router, tada se radi crossower ( drugaciji raspored kablova kod krimpovanja, nego sto je za obican adsl-komp kabl ) a ako umrezavas vise od tri kompa onda se koristi router...navedi samo model routera pa cu ti ispisati sta i kako, mada je to u principu isto kod svakog proizvodjaca/modela.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 6.10.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
e vec sam se snasao ali hvala ti u svakom slucaju. jednostavno sam "ubo" kablove u ruter i u kompove i namestio na konekciji da automatski trazi ip, valjda ruter sam to regulise, i radi ko sat...
![]() ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom | PsyDuck | Aparati i oprema | 5 | 1.12.2010 15:17 |
Povezivanje kompa sa TV-om i DVD-om | mikimaricic | Video/TV softver | 12 | 2.3.2009 22:02 |
Problemi sa efiks-om.. | kwar | Grafika | 2 | 23.12.2008 10:51 |
problem sa SBB-om, postavljanje kablova na krovu, tehnicko pitanje | djekicen | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 8 | 6.4.2008 17:08 |
YOUR PRODUCT KEY - problem sa upgrade-om WinXP | boljanici | Operativni sistemi | 17 | 27.5.2006 23:23 |