![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
O SK-u uopšte Opšta rasprava o izgledu i sadržaju časopisa. Primedbe, predlozi i pohvale su dobrodošli! |
Pregled rezultata glasanja: Smatrate li da SVET KOMPJUTERA ima ... | |||
Premalen broj reklama |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 6,17% |
Prevelik broj reklama |
26 | 32,10% |
Umjeren broj reklama |
50 | 61,73% |
Glasova: 81. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Starosedelac
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Veteran
|
![]()
Smatram da ima umeren broj reklama u SK-u.
Elem nisam ljubitelj reklama, ali ipak volim da vidim dobru reklamu, nebitno je zasta je, samo da je dobra ideja i dobro uradjena reklama, makar to bilo i za Vanish. Isto vazi i za reklame u casopisima, neka je to reklama i za ne znam ni ja sta, za carape recimo, ali ako je ona dobro uradjena u dizajnerskom smislu i ako ja kad otvorim tu stranu vidim da se neko potrudio da to nacrta i osmisli i kazem "vidi sto je dobro uradjeno", mislim da takve reklame mogu samo na neki nacin da ulepsaju casopis, nikako da mu naude. Ali zato kad vidim onu reklamu za dial-up provajder 042 internet.com, na kojoj vec mesecima pise strbija(u delu gde kaze "jedan i jedinstven broj za celu strbiju) pa jos i malim slovom, dodje mi da isti zapalim jer mislim da tako nesto ne bi smelo da se dogodi, e onda se ja "zaprepastim" tome. U broju od januara je na 50-toj strani, ali mislim da je uvek tu.(taj broj mi prvi pao pod ruku ![]() Znam ja da oni dobiju uradjenu tu reklamu(mozda i ne), ali oni to stvaljaju u svoj casopis, koji je po meni ipak stekao neki ugled i reputaciju. |
![]() |
![]() |
#24 |
Deo inventara foruma
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 164 puta na 141 poruka
|
![]()
glupog li threada
![]() kao da je nekoga briga sta neko misli, da li SK ima malo, mnogo ili umereno reklama ![]() ima reklama koliko ima a imace ih onoliko koliko neko ko o tome odlucuje - odluci. SK je jako jeftin zbog tih reklama, kosta kao i jedno pivo u kafani i predstavlja odlicnu polaznu osnovu (poneke sekcije i vise od toga) za svakoga ko hoce da se edukuje o IT-ju, u sirokom spektaru tema. SK je institucija i svakome treba da je drago sto postoji na trzistu. reklame su potpuno nebitne. |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mr. Garrison na korisnoj poruci: | ||
Sh0m1 (27.3.2010) |
![]() |
#25 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nisu bitne reklame, samo da ima sadržaja. A što se tiče h&s reklame i šampona dobro došlo. Dobio sam free jedno kupanje šampon. Trebali bi još jednom to staviti.
|
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Djordje Turjacanin na korisnoj poruci: | ||
Sh0m1 (27.3.2010) |
![]() |
#26 |
Deo inventara foruma
|
![]()
nema mnogo reklama tj umerene su,samo dok nema reklama za durex ko u SF-u bice u redu
|
![]() |
![]() |
#27 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 4.432
Zahvaljeno 4.008 puta na 2.608 poruka
|
![]()
Molim redakciju da isforsira, kao opet budu H&S reklame, da se iste ne lepe na stranice. Ipak casopis dolazi u ambalazi, pa nisu neophodne ovakve drasticne mere, koje izlazu SK potencijalnom cepanju strana.
Hvala. ![]() EDIT: Nikakve druge zamerske, sto se reklamnog sadrzaja tice, nemam. |
![]() |
![]() |
#28 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
A kako to misliš da redakcija isforsira?
|
![]() |
![]() |
#29 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 4.432
Zahvaljeno 4.008 puta na 2.608 poruka
|
![]()
Lepo zamoli onog ko je nadlezan, pa sta bude nek bude.
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Veteran
|
![]()
umeren sa naglaskom na više n`o što bi trebalo da bude...
možda previše onih koji nemaju veze sa samom tematikom časopisa-ali,od toga se živi... bolje da se SK goji od reklama nego da mršavi i da mu dišu cenu,kao nekim drugim novinama sličnog/istog tipa... |
![]() |
![]() |
#31 |
Starosedelac
|
![]()
U poredjenju sa brojem reklama u caspoisima koje ovde citam (SAD), kao i sa cenom istih, SK ima drasticno manje / je drasticno jeftiniji.
|
![]() |
![]() |
#32 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 2.541
Zahvaljeno 3.131 puta na 975 poruka
|
![]()
Svake godine se ponavlja tema slicna ovoj.
Reklame su "nuzno zlo" i nemoguce je finansirati casopis bez njih. Da je srece da poraste broj reklama porastao bi i broj tekstova/opisa/testova u broju... Zakljucnao ![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku oluja na korisnoj poruci: | ||
gavranpero (12.12.2018), nimd4 (12.4.2010) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
reklame, svet kompjutera |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Svet kompjutera 06/2009 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 134 | 27.7.2009 15:11 |
Svet kompjutera 01/2009 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 200 | 24.1.2009 21:36 |
Svet kompjutera 7/2008 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 149 | 23.7.2008 17:24 |
Svet kompjutera 2/2007 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 215 | 20.2.2007 22:41 |
Svet kompjutera 10/2006 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 224 | 12.10.2006 19:49 |