![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Slobodni softver Teme o softveru otvorenog koda (programi i operativni sistemi), projektima, zajednici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 20.5.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Pozdrav..
Kupio sam novi lap top juce acer aspire 5741g-434g50Mnkk evo likna firme http://www.bcgroup-online.com/index....4G50Mnkk_10338 Original fabricki zapakovan, sve ok..i rekli su bez OS da je, ali kad sam ga ukljucio pise da na njemu ima linpus linox. valjda on dolazi uz svaki novi acer tako procitah na netu.. Ja imam instalaxiju win7 64-bitni, i hocu da ga instaliram, ali kako? nisam radio u linoxu nikad, javlja mi se neka komandna linija i ne znam sta dalje da kucam..? Win7 jeste butabilan ali kad ga ubacim nista se ne pokrece.. sta da radim? |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Za početak proveri šta je podešeno kao primarni uređaj za butovanje u bios-u,i posle podešavnja bi instalacija windows-a trebala da krene normalno, tačnije instalacija će da formatira tu particiju, pa na nju možeš da instaliraš windows.. A na ovoj stranici ćeš naći odgovore na većinu pitanja o linpus-u.
Poslednja ispravka: Nutsbre@ker (11.9.2010 u 13:45) Razlog: Dodavanje zaboravljenih stvari :) |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 1.4.2010.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 37 puta na 33 poruka
|
![]()
i ne kaze se linox vec linux
a sta fali linpusu zasto bas hoces windows koji je pun virusa dok u linux ne moze nista od toga |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 20.5.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Hvala vam.. Snasao sam se, promenio u biosu (nisam znao da treba F2 umesto del). doduse kad pretisnem da boot-uje sa cd-a nece nesto (verovatno je do diska,nije lepo nerezan ili sl pa nece..)
a na windows-u sam i do sada radio na linux ne znam nista,pa zato.. Hvala.. |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex Parrot
|
![]()
Dupla tema. Zaključano.
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Avioni | Dr Zoidberg | Brbljaonica | 3891 | 25.9.2020 18:52 |
Instalacija Retail Snow Leoparda na Asus P5Q-E i slične ploče | Mickie | Operativni sistemi | 60 | 12.8.2010 10:15 |
Vodeno hlađenje, pomoć oko odluke šta i kako | vasiljevic | Ostale komponente | 12 | 21.7.2009 9:45 |
Pomoć - ukraden profil na FB i hotmail nalog | lolly | Brbljaonica | 19 | 20.5.2009 15:11 |
Halo 2 na PC-u i Win Vista | Meho Krljic | O igrama uopšte | 4 | 18.4.2006 20:00 |