Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Zvuk na računaru

Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice...

Odgovor
 
Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 5.10.2011, 20:58   #1
Rkoma
Starosedelac
 
Član od: 12.8.2010.
Poruke: 1.394
Zahvalnice: 758
Zahvaljeno 207 puta na 130 poruka
Određen forumom Slusalice problem

Imam Prestigio USB slusalice, i koristim ih vec nekih 2-3 meseca.
Koristim ih umesano sa 5.1 sistemom.

Imam integrisanu zvucnu kartu na gygabite ploci.

Kada ubacim slusalice, automatski mi se disabluje zvuk na 5.1 sistemu. I to je ok.

Ali danas, odjednom, kada ubacim slusalice, manifestuje se cudan problem.
Na 5.1 sistemu se cuje muzika, a na slusalicama samo sistemski zvuci.
Znaci nikako ne mogu da uspem da slusam muziku na slusalicama, sta god cackao. Probao sam da promenim player, nije pomoglo.

Kompjuter registruje slusalice, ima lampica jedan na njima. Tako da su one sigurno dobro ubodene u komp.

Program koji rukovodi zvukom, zove se VIA HD Audio Deck
Rkoma je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.10.2011, 22:10   #2
Rkoma
Starosedelac
 
Član od: 12.8.2010.
Poruke: 1.394
Zahvalnice: 758
Zahvaljeno 207 puta na 130 poruka
Određen forumom Re: Slusalice problem

Sredio sam problem.
Morao sam u samom windows control centru da odredim, koji ce device biti default a koji neki commutative...
Rkoma je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.10.2011, 23:25   #3
VojaM
Ad Ministrator
 
Avatar korisnika VojaM
 
Član od: 19.8.2005.
Lokacija: Beograd, SK
Poruke: 7.280
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.040 puta na 1.544 poruka
Određen forumom Re: Slusalice problem

U prevodu, šta će se podrazumevati da je priključeno ako ništa ne kažeš, a u šta to možeš da promeniš (lat. comutare - menjati).
VojaM je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno


Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Problem sa Adobe Flash performansama na Windows Vista x64 Home Premium OS-u VladimirBalt Kvarovi 0 23.8.2009 0:29
Gigabyte NX96T 9600GT, čudan problem De_Italiano Grafika 7 19.7.2009 19:31
Slackware problem kvare_cg Slobodni softver 27 20.6.2009 23:27
Problem, gasenje browsera i usporen rad WMV i FLV formata..... Razial Kvarovi 3 2.6.2009 14:58
Veliki problem sa RAM memorijom leka Kvarovi 10 27.7.2006 10:17


Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 7:53.


Powered by vBulletin® verzija 3.8.7
Copyright ©2000–2020, vBulletin Solutions, Inc.
Hosted by Beograd.com