![]() |
![]() |
|
Internet tehnologije Komunikatori, pretraživači, servisi i protokoli... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Interesuje me jedna stvar, da li je moguce na fb-u da se namesti nesto recimo da budem nevidljiv za sve, pa i za moje prijatelje, nesto ko deaktivacija naloga ali da sam i dalje prisutan i da mogu da vidim sta ko radi?
Ovo pitam zato sto bi ugasio nalog al ne mogu zbog jedne strane na kojoj sam admin, moram da azuriram novosti pa zbog toga. Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 23.9.2009.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 24 puta na 16 poruka
|
![]()
Hm, pa možda da uradiš sledeće:
Ideš na Account > Privacy Settings > Customize Settings i zatim u odeljku "Things I Share" > Posts by me ideš na edit, pa u opciji Make this visible to these people odabereš Only Me. Nećeš biti baš nevidljiv, već niko neće videti ništa osim tvoje profil slike i eventualno info-a (u zavisnosti od podešenja info-a), ali će ti profil biti aktivan. Nadam se da sam bila bar malo od pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
.....
Citat:
|
|
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Iris na korisnoj poruci: | ||
Aleksandar1987 (1.7.2011) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pitanje u vezi telekom ADSL-a i lokalne mreze | NinoJovic | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 28.4.2010 12:38 |
Pitanje u vezi integruse | Leonn | Grafika | 6 | 25.4.2010 11:34 |
problem sa SBB-om, postavljanje kablova na krovu, tehnicko pitanje | djekicen | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 8 | 6.4.2008 17:08 |
Pitanje u vezi sa plocom ASUS P4PE2-X | gravedigger032 | Osnovne komponente | 3 | 12.3.2007 3:02 |
Pitanje u vezi sa kupovinom - hitno | daneboy | Šta da kupim? | 4 | 25.1.2007 0:36 |