![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 7.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Problem je sledeci:
kad hocu da upalim racunar, ne moze. i nece da se upali sve dok onaj kablic koji ide od dugmeta za paljenje na kucistu do maticne ploce ne ustekam ponovo u onaj konektor na maticnoj. ne snam da li je problem: 1. napajanje-chieftec 420w (sto sumnjam jer komp nakon toga radi normalno, a pustio sam ga jednom i tri dana da radi bez problema) 2. ili je maticna ploca-msi k8n neo 3. ili je problem u kucistu (cooler master centrino), tj. taj kablic, ili dugme ili ne znam ni ja sta. pa me interesuje U CEMU JE PROBLEM I da li nekako mogu drugacije da upalim komp a da nije preko kucista. hvala svima koji se potrude da daju neki odgovor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 8.12.2005.
|
![]()
mislim da si sve rekao. negdje daje neki kontakt na putu od kucista tj. dugme do maticne ploce...
unimer u ruke i provjeri kontakt. mozes ukljuciti racunar i bez kucista tj. bez inkriminisanog turn on dugmeta tako sto ces u rucnoj izradi izvuci prekidac sa maticne... no, mozda previse cimanja za tako nesto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 7.2.2006.
|
![]()
zamisli. sad sam izvadio sve i ponovo spojio i gle cuda sve radi. da mu j.b.m sve kompjutere. ko zna u cemu je problem. to je kao kad ides kod zubara pa odjednom zub prestane da boli. ako se javi problem eto me ponovo na ovoj temi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Ja imam najcudniji komp po tom pitanju paljenja... Imam komp star 4.5 godine, neko kung-fu napajanje, nabudzio sam sve sto se nabudziti na maticnu moze i radi on ali ponekad se ugasi kad mu malo pomeris iza onaj kabl od napajanja pa onda nece da se upali neko vreme i onda moram da izvucem kabl od napajanja iz kucista pa da ga opet ukljucim i onda nakon nekoliko pokusaja upali? Zamenio sam i stavio novo napajanje i onda nije opste hteo komp da se upali... Nosio u servis i oni su rekli da je sve ok... NOT!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]()
Momci, imate problem sa kontaktima, zato se ovo dešava! Ili kablovi negde gube kontakt ili sam konektor ima malo prašine u sebi pa sprečava kontakt sa pinovima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]() Citat:
![]() pozz....... i pozz za Ria |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 22.4.2006.
|
![]()
ma koliko glupo zvucalo pozajmi od ortaka drugog misa i tastaturu, i probaj dali se isto desava. a to drugi neka bude druga marka. pozdav
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem pri povezivanju sa TV-om | VMedic | Operativni sistemi | 11 | 3.2.2009 23:36 |
Pioneer 110D - DVD rezac PROBLEM | overlord | Nosači podataka | 16 | 5.2.2006 10:54 |
Problem sa izlaznim naponom Mustek-a | holodoc | Kvarovi | 7 | 2.2.2006 22:32 |
Problem sa XP-om | vladale | Operativni sistemi | 10 | 21.1.2006 22:11 |
U.S. Robotics problem | Nikola Milosavljevic | Kvarovi | 7 | 12.12.2005 0:36 |