Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 6.2.2011, 19:08   #1021
voodoo_
V.I.P. GNU/Linux

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.133
Zahvaljeno 4.961 puta na 2.887 poruka
Određen forumom Re: Neverwinter Nights 2

A i verovatno ako zameniš Steam-ov NWN2.exe sa onim nezaštićenim iz retail patcha 1.23, dobiješ standalone igru sa legalnim CD ključevima
voodoo_ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.2.2011, 19:38   #1022
Morca
Starosedelac

Član od: 30.3.2007.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 618 puta na 438 poruka

Heh...fino. Još samo da sačekam da se jbni Telekom smiluje da me prikači na ADSL... ><
Ne verujem da postoji varijanta da napravim nalog na Steamu, dam nekom potrebnu kintu, taj neko skine igru i ja je posle presadim kod sebe i instalujem? Nisam upućen u Steam i njihove mehanizme verifikacije...sumnjam da bi to moglo...
Morca je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.2.2011, 19:46   #1023
voodoo_
V.I.P. GNU/Linux

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.133
Zahvaljeno 4.961 puta na 2.887 poruka

Ne možeš da šetaš igru sa naloga na nalog, ali neko može da kupi igru, u narudžbenici štiklira da je u pitanju gift i navede tvoj mejl na koji si registrovao sopstveni nalog, pa će ti stići obaveštenje na mejl, klikneš na link u mejlu i onda instaliraš u svom Steamu.
voodoo_ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku voodoo_ na korisnoj poruci:
Morca (8.2.2011)
Stara 8.2.2011, 16:01   #1024
Morca
Starosedelac

Član od: 30.3.2007.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 618 puta na 438 poruka

Blagodarim...ceka se telekom...
Morca je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.2.2011, 17:18   #1025
Marko
Član

Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 447
Zahvaljeno 61 puta na 43 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku Marko

E kako sam se opustio citajuce ove poslednje 2-3 stranice nemate pojma
Kako je lepo kad se niko ne svadja, bar na ovoj stranici xD

Nego, jedno brzopotezno pitanje: igro sam samo NW2, jel su ove druge expanzije dobre, mislim na MOTB ili onaj zehir...jel su stvarno dobre za igrati ili su ono...srednje?
Marko je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.2.2011, 17:38   #1026
zorx
Veteran

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 200
Zahvaljeno 160 puta na 124 poruka

Citat:
Marko kaže: Pregled poruke
Nego, jedno brzopotezno pitanje: igro sam samo NW2, jel su ove druge expanzije dobre, mislim na MOTB ili onaj zehir...jel su stvarno dobre za igrati ili su ono...srednje?
MotB je odlična expanzija, po meni bolja od OC-a i to savetujem da odigraš obavezno - nema greške (neću da prepričavam o čemu se radi i sl... igraj i uživaj).

MoW je isto ok mada dosta kratak i nije kvalitetan kao MotB (ali ga vredi odigrati).

SoZ je skroz drugačiji, nije mi se svideo baš + premalo sam ga igrao da bi dao neku realnu ocenu. Vredi ga instalirati zbog unapređenja koja donosi (nove klase i sl.)
zorx je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku zorx na korisnoj poruci:
Marko (8.2.2011), Marti Misterija (8.2.2011), Vulee (8.2.2011)
Stara 8.2.2011, 17:46   #1027
player1
V.I.P. Test Play

Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.579
Zahvaljeno 4.113 puta na 2.686 poruka

Citat:
E kako sam se opustio citajuce ove poslednje 2-3 stranice nemate pojma
Kako je lepo kad se niko ne svadja, bar na ovoj stranici xD
A jos je lepse, kad se podmladi tema sa relativno starijom igrom, sa novim igracima koji su spremni da je igraju.
player1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku player1 na korisnoj poruci:
Marko (8.2.2011)
Stara 8.2.2011, 17:56   #1028
Marti Misterija
Deo inventara foruma

Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka

Citat:
Apsolutno se slazem sa ocenom koju je dao zorx i smatram da se MotB jednostavno ne sme propustiti, MoW je po meni nesto slabiji od osnovne/vanila verzije igre ali ne toliko da bise izbegavao i slobodno ga odigraj, narocito jer nije previse dug dok o SoZ imam apsolutno negativno misljenje i, bar sto se mene tice, mozes da ga odigras iskljucivo iz dva razloga - prvi, ako si vec odigrao sve pa da zaokruzis celinu i drugi, ako bas, bas imas previse slobodnog vremena i nikako ne znas kako bi utrosio isto.

Btw. kad pomenu da nema svadje i prepucavanja to je zato sto ovde nema zatucanih fanboyeva koji od drveta ne vide sumu i kojima ne znam sta bi trebalo da se desi da vide da igra ima isuvise ociglednih nedostataka kao sto je slucaj sa drugim igrama u kojima su pojedinci u stanju da do poslednje kapi krvi brane neki svoj subjektivni stav iako ne da nemaju argumente za to vec naprotiv - toliko je argumenata koji govore potpuno suprotno.
Marti Misterija je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Marti Misterija na korisnoj poruci:
Marko (8.2.2011)
Stara 9.2.2011, 22:35   #1029
acaf
Veteran

Član od: 2.9.2007.
Zahvalnice: 176
Zahvaljeno 241 puta na 134 poruka

Pošto ću da odustanem od izbagovanog New Vegasa šta zapravo radi MotB? Jel dodaje NW od početka nešto ili samo kreće zasebna kampanja? I da li ima bagova, jer stvarno nemam zivaca da se bakćem i da igram poluproizvode, NV me iznervirao žešće.
acaf je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.2.2011, 22:38   #1030
Vulee
Deo inventara foruma

Član od: 4.8.2009.
Zahvalnice: 1.551
Zahvaljeno 1.820 puta na 888 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Vulee

^^ Obe ekspanzije dodaju klase i neke stvarčice na OC.
Vulee je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vulee na korisnoj poruci:
acaf (9.2.2011)
Stara 10.2.2011, 0:05   #1031
Marti Misterija
Deo inventara foruma

Citat:
acaf kaže: Pregled poruke
Pošto ću da odustanem od izbagovanog New Vegasa šta zapravo radi MotB? Jel dodaje NW od početka nešto ili samo kreće zasebna kampanja? I da li ima bagova, jer stvarno nemam zivaca da se bakćem i da igram poluproizvode, NV me iznervirao žešće.
U sustini ima dosta novih stvari a najveca promena je sto sada prilicno paznje treba da obratis i na, ako se dobro secam, tzv. hunger koji ce ti prilicno otezavati posao a koji se zasniva na tzv. spirit-eating prokletstvu sto ce takodje bitno da utice i na tvoj karakter.
Takodje jedna od novina od MotB su i takozvane esencije (obicne i specijalne) koje ces moci da iskoristis kako bi poboljsao ili napravio bolje/mocnije delove opreme.
Kampanja je jako zanimljiva, dobro osmisljena i kvalitetna a sto se tice bagova, bar ja nisam primetio neki bitniji.

Btw. MotB je pravio Obsidian dok je NW pravila Bethesda - gde ces bolje objasnjenje vezano za tvoje pitanje, odnosno komentar o postojanju bagova u te dve igre kao i o proizvodima odnosno poluproizvodima.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Marti Misterija na korisnoj poruci:
acaf (10.2.2011)
Stara 10.2.2011, 0:19   #1032
animusu
Veteran

Član od: 14.7.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 100 puta na 56 poruka

Citat:
Marti Misterija kaže: Pregled poruke
U sustini ima dosta novih stvari a najveca promena je sto sada prilicno paznje treba da obratis i na, ako se dobro secam, tzv. hunger koji ce ti prilicno otezavati posao a koji se zasniva na tzv. spirit-eating prokletstvu sto ce takodje bitno da utice i na tvoj karakter.
Takodje jedna od novina od MotB su i takozvane esencije (obicne i specijalne) koje ces moci da iskoristis kako bi poboljsao ili napravio bolje/mocnije delove opreme.
Kampanja je jako zanimljiva, dobro osmisljena i kvalitetna a sto se tice bagova, bar ja nisam primetio neki bitniji.

Btw. MotB je pravio Obsidian dok je NW pravila Bethesda - gde ces bolje objasnjenje vezano za tvoje pitanje, odnosno komentar o postojanju bagova u te dve igre kao i o proizvodima odnosno poluproizvodima.
Imao bih pitanje za stručnjake iz ove oblasti: da li se MotB može smatrati duhovnim naslednikom PS:T-a, ili već to i jeste? Expanziju još nisam započeo (sram me izede živ ), ali ako je ovo zaista tačno, onda... *runs*

Takođe, da li se zna nešto novo o modulu The Black Hound? Nisam duboko zalazio u google vode, ali ono na prvoj strani pokazuje stare informacije
animusu je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.2.2011, 0:29   #1033
Marti Misterija
Deo inventara foruma

Ne bih ga poredio sa Planskape: Tornmentom na taj nacin koji pitas ali bih rekao da je MotB igra koja za razliku od vecine igara ne bi trebala da se stidi sebe kada se stavi u drustvo sa napred navedenom igrom, bar kada je prica u pitanju. A dobro je poznato da je PS: T etalon za igre po pitanju price u istim.
Definitivno moras da odigras MotB - ne garantujem da mora da ti se dopadne ali sam sklon da verujem da hoce.

Sto se tice The Black Hound, ako si pod tim mislio na tzv. BG3 koliko sam ja upoznat on je odavno otkazan tako da nema svrhe cekati ga jer se on, na zalost, sigurno nece pojaviti. Mada, s vremena na vreme pusti se pokoja buva da se jos radi na navedenom projektu, tako da delic nade jos uvek postoji.

Poslednja ispravka: Marti Misterija (10.2.2011 u 0:43) Razlog: Tornment ne Torent
Stara 10.2.2011, 0:33   #1034
Vulee
Deo inventara foruma

Član od: 4.8.2009.
Zahvalnice: 1.551
Zahvaljeno 1.820 puta na 888 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Vulee

Citat:
Planskape: Torentom
Prava Frojdovska omaška.
Vulee je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.2.2011, 0:34   #1035
acaf
Veteran

Član od: 2.9.2007.
Zahvalnice: 176
Zahvaljeno 241 puta na 134 poruka

Citat:
Pod NW misliš na New Vegas I njega je pravio Obsidian, a Bethesda je izdavač. Zato i pitam, jer je Obsidian poznat po bagovima. Da li ih izdavači pritiskaju za onu stvar pa moraju pre vremena da izbacuju igre ili su samo lenji, ali još je KotOR2 važio za bug fest, NW2 sam nešto malo probao kada je izašao - opet izbagovan, a ovo sa Falloutom mi je ubilo svaku nadu da mogu da naprave ispeglanu igru. Ipak i KotOR2 i NW2 (to malo što sam igrao) su odlične igre, sviđa mi se taj koncept koji je BioWare utabao

Poslednja ispravka: acaf (10.2.2011 u 1:01)
acaf je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku acaf na korisnoj poruci:
Vulee (10.2.2011)
Stara 10.2.2011, 0:42   #1036
Marti Misterija
Deo inventara foruma

Citat:
Vulee kaže: Pregled poruke
Prava Frojdovska omaška.
Typo, al' bas se lepo potkrala.

Citat:
acaf kaže: Pregled poruke
Pod NW misliš na New Vegas I njega je pravio Obsidian, a Bethesda je izdavač. Zato i pitam, jer je Obsidian poznat po bagovima. Da li ih izdavači pritiskaju za onu stvar pa moraju pre vremena da izbacuju igre ili su samo lenji, ali još je KotOR2 važio za bug fest, NW2 sam nešto malo probao kada je izašao - opet izbagovan, a ovo sa Falloutom mi je ubilo svaku nadu da mogu da naprave ispeglanu igru. Ipak i KotOR2 i NW2 (to malo što sam igrao) su odlične igre, sviđa mi se taj koncept koji je BioWare utabao
Jbt, na sta li sam mislio kad sam pisao odgovor?

Sto je najgore - znam da je NW radio Obsidian ali kad pomenes FO3 u bilo kom obliku (vanila verziju ili ekspanziju) i bagove u istoj recenici mene to po automatizmu odmah asocira na Bethesdu tako da vise i ne razmisljam sta pisem.
Inace tacno je da je NW imao bagove ali u odnosu na FO3 vanilu to je zanemarljivo tako da njihovo postojanje uopste i ne racunam. Stvarno, Obsidian je, bez obzira na postojanje bagova, nakon Bethesdinog FO3 napravio odlican posao tako da nema potrebe da preterano brines - bar kada je MotB u pitanju.
Stara 10.2.2011, 0:44   #1037
animusu
Veteran

Član od: 14.7.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 100 puta na 56 poruka

Citat:
Sto se tice The Black Hound, ako si pod tim mislio na tzv. BG3 koliko sam ja upoznat on je odavno otkazan tako da nema svrhe cekati ga jer se on, na zalost, sigurno nece pojaviti. Mada, s vremena na vreme pusti se pokoja buva da se jos radi na navedenom projektu, tako da delic nade jos uvek postoji.
Da, BG3 je prs'o još davne 2003. (ako se ne varam); međutim, od 2007. postoji "izvor". da modul razvija J.E. Sawyer privatno, ali nema za sada ništa novo po tom pitanju...
animusu je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.2.2011, 7:25   #1038
Marti Misterija
Deo inventara foruma

Kao sto rekoh, sem pokoje buve koja se pusti s vremena na vreme, nista konkretno, tako da se ne nadam bas previse - u stvari gotovo uopste se i ne nadam.
Stara 21.3.2012, 13:55   #1039
nidza92
Član

Član od: 9.3.2010.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 10 puta na 6 poruka

Privukla me je ova igrica , i neke druge starije koje koriste D&D pravila, ali nikad nisam igrao s ovim pravilima niti pojma imam o njima, pa me zanima koliko vremena treba da se to nauci, posto vremena imam malo I, da li mogu da krenem da igram bez ikakvog ucenja pravila i da se uhodam kroz igru.
nidza92 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.3.2012, 14:57   #1040
Elegast
Član

Član od: 20.10.2009.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 59 puta na 44 poruka

Neke od ovih igara imaju recommended dugme kod levelovanja, pa možeš tako da igraš bez znanja pravila. Takođe uvek postoje nekakvi character build vodiči, odabereš u njima neku oprobanu kombinaciju i pridržavaš se toga, opet bez detaljnog znanja pravila. Mada ni sama pravila nisu teška za učenje, dovoljno je proći kroz game manual. A starije Infinity engine igre koriste 2nd edition pravila u kojima nema puno izbora kod levelovanja, pa samim tim ne treba ni puno preadzanja.
Elegast je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
neverwinter, neverwinter nights, neverwinter nights 2

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Neverwinter Nights FiresnakE Role-Play 238 28.5.2021 0:21

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 22:53.