Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 11.9.2024, 13:32   #81
m1aden
Starosedelac

Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 184
Zahvaljeno 440 puta na 285 poruka
Određen forumom Re: Black Myth: Wukong

Definitivno nismo dostojni ovakve igre!

Uboli su apsolutno svaki aspekt igre.Na stranu From Software i još neki izdavači za obe platforme koji i dan dan danas rade možda i više za nas gejmere nego za sebe, ali ovo mora da bude GOTY jer je i više od igre.Ovakva, ne samo raznovrsnost već i originalnost te raznovrsnosti, skoro nije viđena u gaming industriji.Bar što se mene tiče.Priča epskih i mitskih proporcija.Da je bio OW ne bi valjalo jer je i ovako prilično lako promašiti nekog od fantastičnih boseva na putu ka zapadu.Kompletnih lokacija isto.Pojedini bosevi sa svojim komboima koji prevazilaze i jedan Shadow of the Erdtree ali ipak sa checkpointima između svake faze borbe kod takvih boseva.Apsolutno fantastične scenografije borbi i njihove animacije.Efekti magija specijalnih poteza, prirode... ma sve, sve!!
Apsolutno su pokidali i biće zaista teško igrati bilo šta posle ovoga.

Spoiler za Kraj:
Slabo sam čitao bilo šta iz dnevnika pa ne znam da li je zbog toga ali sam se ja lično sve vreme spremao za ponovni okršaj sa Erlangom i prilično sam se iznenadio kada je krenula odjavna spica nakon borbe sa samim sobom.Srećom pa mi je ostala neotvorena tajna lokacija iz Musfelhajma, pardon, Plamtećih planina i okrsaj sa samim Erlangom

Dao bih i 10/10 da ipak nije tog problematičnog skakutavog kretanja koje ne znam da li je kod mene bilo zbog tehnikalija na petici ili je meni jednostavno bilo problematično.
m1aden je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku m1aden na korisnoj poruci:
Koreli A. (11.9.2024), ogisha (11.9.2024), sp01 (11.9.2024)
Stara 11.9.2024, 22:02   #82
Koreli A.
Veteran

Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 587
Zahvaljeno 201 puta na 138 poruka

Lud je . Najtezi. Moze da potraje.
Pod uslovom da ne krenes novu igru nema veze sto si presao moze sve da se odradi osim neke manje sporedne stvari ali tajne lokacije mogu bez problema.
I Skandha boss isto ostaje nezakljucan.
Koreli A. je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.9.2024, 16:42   #83
Aibo
Deo inventara foruma

Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 998
Zahvaljeno 3.996 puta na 2.406 poruka
Određen forumom Black Myth: Wukong

Mnogo mi je drago što čitam sve ove pozitivne utiske. Wukong je dokaz da visoko kvalitetno SP iskustvo može da pokida i umetnički i finansijski kad se odradi kako treba. Igraće se obavezno kad dođe na red.
Aibo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.9.2024, 20:17   #84
Bascelik
Starosedelac

Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 890
Zahvaljeno 1.181 puta na 634 poruka

Koji spektakl kao nagrada posle mucenja sa Erlangom

PS
Ali kao i From, preterali su ozbiljno sa pojedinim bossevima...
Bascelik je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.9.2024, 20:07   #85
Cracked But Whole
Starosedelac

Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 154
Zahvaljeno 584 puta na 354 poruka

^ Na koje to bosseve misliš?

Meni je igra bila suštinski laka, to jest - početak je bio malo teži dok se ne skupe određene sposobnosti i čari, ali posle sam čak odbijao da koristim neke od njih jer su previše OP i trivijalizuju borbu.
Poslednji boss (i secret boss) su malo teži ali ni tu nisam umro više od 5 puta. Svakako, njihov spektakl je opravdan, napadi su im odlično telegrafisani, i nema onog klasičnog Elden ring bulšita gde imaju milion napada u kontinuitetu, pa onda malo usporeni, pa fejk napad, pa skoči kad uzmeš da healuješ (osim onog jednog momenta kod Sage's broken shell-a ali to je bilo prezabavno da bi mi smetalo )

Krajnji utisak: fenomenalna igra, jedan od favorita ove godine. Boss fightovi su stvarno nešto što bilo koja druga igra koja teži ka sličnim borbama treba da ima na umu. Elden ring bossevi nisu ni za prismrdeti. Celokupna prezentacija, dizajn zvuka, sve one sjajne animacije na krajevima poglavlja - predivno

Čeka se taj DLC o kom šapuću, nadam se da će zaista biti veličine Erdtree-a, ili nešto tome slično. I radujem se daljem napretku samog studija, zaslužuju sve ove novce i pohvale.
Cracked But Whole je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.9.2024, 2:48   #86
Koreli A.
Veteran

Paznja posvecenja ovakvim detaljima pravi razliku izmedju dobre i mnogo dobre igre.

https://www.thegamer.com/black-myth-...ansformations/
Stara 19.9.2024, 15:48   #87
Bascelik
Starosedelac

Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 890
Zahvaljeno 1.181 puta na 634 poruka

Citat:
Cracked But Whole kaže: Pregled poruke
^ Na koje to bosseve misliš?
Meni je Erlang bio najtezi, bije ko sveti Ilija sto kazu.
Bascelik je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.9.2024, 1:07   #88
m1aden
Starosedelac

Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 184
Zahvaljeno 440 puta na 285 poruka

Meni je bas na pocetku bilo prilicno lagano i plasio sam se da nece biti bas neki izazov ali je gradacija do ta dva
poslednja bosa, main i secret, mislim, bila savrsena. Do nekih sam se boseva vracao kada sam vec poodmakao u igri, pa su bili prilicno lagani ali uvek odlicni likovi, odlicne borbe, lore u svim mogucim formama. Ne fali apsolutno nista. Ne znam da li mi je neceg bilo previse. Ko voli ovakve igre.
Ono posle tog secret bossa je jednom recju spektakl.
m1aden je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.9.2024, 3:55   #89
Koreli A.
Veteran

Poslednjeg sam unistio iz prvog puta za prvi kraj a za pravi kraj jednom sam poginuo kod druge faze i to bezveze.
Erlang iz dva pokusaja isto. Al ne borbe nego dva sedenja. Jedno 4 do 5 sati i drugo oko 2 .
Pa koliko je to pokusaja za 6 sati i kusur ?
Ok odlazi u te sate i provodjenje u meniju da se preraspodele poeni i oprema i esperimentise i to ne malo ali opet sigurno 3,4 sata efektivne borbe sigurno .
Neke jako kratke
Ali poslednjih 4,5 borbi kad sam dolazio do samog kraja i vec se nosio sa njim prilicno dobro bas je osecaj kad znas da je pobeda blizu a i dalje nista nije sigurno.
Prvi put kad mi je falio udarac dva da ga sredim dozivo sam adrenalinski sok bukvalno. Pocele su ruke da mi se tresu ,srce otislo na 120 . Uopste ne preterujem.

A generalno igra nije mi EL nivo tezine ni Sekiro uopste. Uglavnom kao normalna hard tezina sa zaista nekim skilovima kao Binding Spell koji su OP za neke boseve . Ali ima i dovoljno izazova a nece svakom uvek biti isti bos sem nekoliko koji se izdvajaju kao tezi za veliku vecinu kao Yellow Loong npr.

Poslednja ispravka: Koreli A. (20.9.2024 u 4:12)
Stara 24.9.2024, 1:01   #90
Zli Zoe
Član

Član od: 29.7.2015.
Zahvalnice: 114
Zahvaljeno 139 puta na 78 poruka

20 miliona primeraka za mesec dana.
Zli Zoe je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Black Book Nestor Role-Play 1 2.6.2021 4:20
Black Squad Laserstorm Mrežne igre 0 11.2.2018 15:02
WD Black 2TB WD2003FZEX kliktanje i buka vlado85 Nosači podataka 31 22.6.2017 14:21
AMD Athlon II X4 620 2.6GHz vs. AMD Phenom II X2 550 3.1GHz AM3 Black Edition goxy2 Šta da kupim? 4 12.2.2010 1:41

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 10:57.