|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
28.12.2007, 10:51 | #1 |
Član
Član od: 16.6.2007.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
Show hidden files and folders ne radi?
Nasao sam novi bug! pojavio mi problem oko opcije 'show hidden files and folders'.
Kad udjem u 'Folder options->view->advanced options->hidden files and folders' i kad izaberem 'show hidden files and foders - > Apply' ne desava se nista, samo zatreperi prozor, a fajlovi ostaju skriveni i dalje. Da li je neki service iskljucen pa ga treba pogurat, ili ... |
28.12.2007, 11:14 | #2 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
Re: Show hidden files and folders ne radi?
Ako ti treba da bi napravio bekap, koristi Total Commander recimo a ako ne, uradi secure erase te particije, da se slucajno ne vrati taj Win i namesti novi.
|
28.12.2007, 14:36 | #3 |
V.I.P. Phone Zone
|
Probaj da napriavis jos jedan nalog sa administratorskim privilegijama. Mada se bojim da je format jedino rješenje koje će uroditi plodom.
|
28.12.2007, 23:51 | #4 |
Veteran
Član od: 22.12.2005.
Zahvalnice: 1.589
Zahvaljeno 524 puta na 179 poruka
|
Opet registry
Pogledaj da li u registry-ju na lokaciji HKEY_CURRENT_USER\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Explorer\ Advanced\ sa desne strane imaš promjenjive Hidden i ShowSuperHidden. Ako nemaš, kreiraj promjenjive sa tim imenima (New Dword), i postavi ih na 1 (ili ih samo postavi na 1, ako već postoje) Poslije izlaska iz registry-ja trebalo bi da ti se vide skriveni fajlovi, kao i da možeš da podešavaš njihovu skrivenost u Tools meniju. P.S. Ako je u pitanju ista mašina kao i ranije, i dalje sumnjam da si makar imao virus, Bron.tok ili neki sličan ... |
29.12.2007, 2:29 | #5 |
Član
Član od: 16.6.2007.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
Dobra je procedura, donekle! Kad postavim hidden i showsuperhidden na 1 (bilo je 2 na hidden i 0 na showsuperhidden), prikazu mi se skriveni fajlovi, istina, ali to ne traje dugo. kad zatvorim regedit, i pokusam ponovo sakrit/otkrit fajlove u tool->... - ne moze!
Ponovnim otvaranjem regedit-a vidim da je hidden vratio vrijednost na 0. ovako ide: 1.regedit->...->hidden=1, showsuperhidden=1 => prikazani su hidden fajlovi (OK) 2.zatvaram regedit, idem u tools->...-> kliknem na 'don`t show hidden files..' => fajlovi su skriveni (OK) 3.zatvorim sve 4.opet tools->...-> izaberem 'show hidden files..' => NECE! (TRT) 5.idem opet u regedit->...-> i vidim da je hidden vracen na 0. |
Bookmarks sajtovi |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Search for Files and Folders | izivkov | Operativni sistemi | 1 | 30.8.2006 13:06 |