![]() |
![]() |
|
Cvet kompjutera Vicevi, slike, sajtovi i ostale „zezalice”... (POSTOVI SE NE BROJE!) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Stvarno sam se ubio pokušavajući da nađem gde u ovom delu foruma postavljate smešne slike i slične zezalice a najbliže što sam mogao da nađem je ova tema.
Sad, da ne bih otvarao novu temu samo zbog priloga koji šaljem neka bude ovde pa kolege kad naletite a vi premestite gde msilite da treba da ide ![]() Elem, slučajno sam danas preturao po svojoj arhivi slika i naleteo na jednu koju je navodno slikao prijatelj kolege dok je bio na nekoj svadbi u nekom selu. Ne mogu da garantujem da je on izvor ali zato mogu da garantujem da onaj koji je ovo napravio nije bio normalan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I moram samo još dve jer su obe sa posvetom
![]() Ova je posvećena osobi koja će se sigurno prepoznati ![]() A ova je posvećena oluji nekako uz one moje novogodišnje želje da satelitska televizija doživi procvat kod nas ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]() ![]() ![]() ![]() Svaka čast za ove slike... |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
2 holodoc: ovo gore su montaze i namestene slike, a postoji i "stvarna" top lista 10 slika iz realnih situacija za najopasniji posao.Ali pored toga imam ceo DVD sa ovakvim slikama i smesnim snimcima i mislim da nije fazon da se kace ovde. Kao sto rece neko ima ovih slika na srbovanje.com a i na drugim sajtovima posvecenim tome....
Dajte malo originalnosti i stvarno smesnih situacija iz nase i vase svakodnevnice. |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Što se tiče stavke da su u pitanju fotomontaže ne bih se kladio baš za sve slike a što se tiče ovoga u vezi smešnih situacija iz "domaćeg života" prešaltao sam skoro sve stranice u ovoj temi i mogu samo da zaključim da ako ovde ima nečega smešnog onda ljudi stvarno imate čudan smisao za humor
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Član
|
![]() Citat:
Mislim da je subjektivno komentarisati to sta je nekom smesno a nekom ne. Nekom je smesna Agencija za SIS a nekome Monti Pajton.Mnoge situacije ovde ni meni nisu smesne, ali nekom drugom jesu.Bitno je da nije potrebno pola sata da se ucitaju preko dial up-a, i da su iz stvarnog zivota kao sto tema nalaze (postoji tema "Vicevi", a moze da se otvori i "Smesne slike i montaze sirom sveta" pa ko ima broad-band nek' izvoli, a jos lakse je dati linkove ka istim:www.srbovanje.com, www.kobajagrande.com, www.elrellano.com,...,...,etc.etc.) Sve u svemu, poenta je da nije potrebno da ovu temu opteretimo foto albumom. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Imateli jos takvih slika ili neku tako adresu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
Član od: 20.1.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Slike su EXTRA!!!
![]() www.allfunnypictures.com www.jokefrog.com www.extremefunnypictures.com |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
Član od: 20.1.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ass Mailbox...
Deda Mraz... Poslednja ispravka: Simke (21.1.2007 u 8:38) Razlog: spajanje poruka |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Mr. Spatula
|
![]()
Znakovi
![]() Poslednja ispravka: Shlaymara (22.1.2007 u 17:51) |
![]() |
![]() |
#14 | |
Deo inventara foruma
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 947
Zahvaljeno 1.398 puta na 678 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() A evo i keve. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Starosedelac
|
![]()
Zahvaljujuci Shlaymari dobili ste shansu da vidite "parenje" Abramsa.VRLO retko!Top Secret!!
|
![]() |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 947
Zahvaljeno 1.398 puta na 678 poruka
|
![]()
pa mogu se ove slike postavit i ovde.. ali ovo je iz "prve ruke"
![]() radi se o jednom, pa... kaficu, malo manjem disku.. stali vec, moram priznat da izgleda jako dobro, fino sredjen.. naravno, sve sam to mislio dok nisam otisao do WC-a ova se pec nalazi u tom malo vecem WC-u.. navodno simulira klimu, grejanje ili sta vec.. pa ako se ima za "nasminkat" lokal.. ocito se nema za klime pa udari neku željezaru.. ![]() jos uvek sebi ne mogu doc od smeha, jedva sam uslikao sa mobilnim koliko sam se kocio ne smem ni zamisljat cime ce se sluzit na leto i one vrucine. .. strasno ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Član
|
![]()
Slikano na maloj apoteci na Trosarini u Nisu.Nokia 6600 kroz prozor automobila pa i nije neki snimak ali pise "zasto nema trodoni?".Cekam ja na semaforu, slucajno bacim pogled, i u svoj onoj guzvi, gradskoj vrevi i cekanju, ovo mi bas bilo smesno...par trenutaka
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
.
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 707 puta na 496 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
fun, humor, lol, pictures, rofl, slike, smesne, smesne slike, smešne, smešne slike |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Slike sa mobilnih telefona | Magneto | Aparati i oprema | 118 | 3.7.2008 1:11 |
Digitalni ram za slike | Aljosa | Grafika | 3 | 21.4.2007 10:38 |
Panasonic GD87, kako prebaciti slike preko IR? | DragonSlayer | Aparati i oprema | 8 | 13.5.2006 18:53 |
Prepoznavanje fonta sa slike | The Finest Serbian Since '82 | Aplikativni softver | 5 | 11.3.2006 3:02 |
Slike u vezi s igricama | hacker_aca | O SK-u uopšte | 14 | 28.2.2006 15:51 |