![]() |
![]() |
|
ŠDK - Osnovne komponente Saveti u vezi sa kupovinom osnovnih komponenti računara: procesora, ploča, memorije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 13.9.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Interesuje me koje tri ploče su njabolje za overklok Q6600 procesora i zasto, hvala
![]() Planiram upgrade pa bi mi svaka pomoc dobro dosla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Za sitnjii novac odlican overkloker je:
DFI Infinity Blood-Iron P35 T2RL.........122e Mada posao ce odlicno zavrsiti i neki gigabyte tipa: Gigabyte GA-P35-DS3.......................85e Gigabyte GA-P35-DS3R.....................106e (odlicno hladjene chipseta) Gigabyte GA-P35-DS3P.....................124e (odlicno hladjene chipseta+crossfire) Ili Asus: Asus P5K........................................107e Sve ploce imaju skuplje i naprednije verzije, sve zavisi koliko si spreman da izdvojis novca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
XXXtreme
|
![]()
prvo reci koliko bi novca dao pa da ti damo predloge..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 13.9.2007.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Znaci posto konfu neću menjati naredne dve godine novac za ploču nije problem znaci do nekih 270eura max, uzeo bih neku 800MHz mem kako bi sinhrono izgurao 400MHz FSB-a, u nadi da ce ovi GO ici do 3.5-3.6GHz.
Planiramda uzmem i gemini 2 i to je to stoga, ako imate predlog za neku ploču molim vas obrazložize zasto, i sto je najbitinije da bude sto bolja za oc |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 16 puta na 14 poruka
|
![]()
Pa ako je 270e u pitanju....ko je rekao DFI LanParty P35-T2R
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
XXXtreme
|
![]()
DFI Lan Party P35 naravno...vrhunski bios, izuzetna naponska jedinica, mali vdrop..sve u svemu ploca je aposlutni vrh..
Poslednja ispravka: mad_skillz (19.9.2007 u 14:01) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
DFI lan party p35 je vrhunska ploca, ali po mom misljenju za ekstremne overklokere. Posto ti to nisi i spreman si da izdvojis toliki novac moja topla preporuka je da sacekas i kupis neku plucu sa X38 chipsetom. Ipak ne treba dati toliki novac, a da ploca ne podrzava pci-express 2.0 i ostalo sto nudi high-end chipset X38.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 3.2.2006.
Zahvaljeno 19 puta na 14 poruka
|
![]()
Asus bliz extreme
DFI LP P35 Abit P35 I pro snake sad sta vise volis @mad_skillz DFi nema v-drop gledao si slike na bench-u a ni ostale nebi trebalo da ga imaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
XXXtreme
|
![]()
DFI ima jako mali, dok ABIT ima za trunku veci ali najmanji ima ASUS Blitz mada po meni DFI mnogo bolja ploca..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najjachi S754 procesor | duschan | Osnovne komponente | 6 | 29.5.2007 15:31 |
Novi Procesor i restart...puf...! | Devet1 | Kvarovi | 1 | 17.2.2007 4:02 |
Intel Core 2 Duo procesor | Pjanovic | Osnovne komponente | 5 | 23.1.2007 17:52 |
Koji mi je procesor? | bejo | Osnovne komponente | 11 | 2.1.2007 13:08 |
Nforce 2-Najbrži mogući procesor? | BigBadVuk | Osnovne komponente | 14 | 25.2.2006 17:59 |