![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Ima Samsung D500.Za povezivanje sa kompom koristim bluetooth.Posto ne mogu da prebacim klasicnim putem java aplikacije,zanima me da li postoji neki program preko kojeg moze da se posalje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P.
|
![]()
Ako mislis na slanje sa kompa na fon, trebalo bi da radi SEND TO bluetooth device (naravno treba ih 'upariti') s tim da na fon saljes jar arhivu (npr. nekoime.jar) da bi telefon prepoznao java aplikaciju. Ako to ne radi, a trebalo bi, nadji i skini BLUESOLEIL (oko 29MB)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Tako ne moze,ostaje samo jos da pokusam preko tog programa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P.
|
![]()
Kod mene na SE k700i radi bez problema. Baš ću da probam sa ortakovim telefonom kad bude došao sledeći put kod mene, i on ima D500...
Vidi ovde (potrebna registracija) http://mobilnivodic.com/component/op...an/Itemid,237/ Poslednja ispravka: Spawn BG (4.10.2006 u 1:06) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako pokrenuti spoljni program iz delfija? | Deusdies | Programiranje | 3 | 28.6.2006 19:35 |
NOD32 i EcrTool (Program za fiskalne kase) | phoenix[illusion] | Kvarovi | 0 | 4.3.2006 10:20 |