Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 13.9.2008, 14:22   #11
genius
Deo inventara foruma

Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
Određen forumom Re: GTA 4 za PC!

Pa... jedna od retkih igara koju mogu da igram po 6-7 sati iz cuga i da imam osecaj kao da to sto radim tamo se stvarno desava meni....

Nije za 99 iz jednog glupog razloga (to sad pricam iz mog ugla) a to je da su prakticno sve misije takve da moras da se odvezes negde da bi uradio nesto i ako slucajno se zeznes nesto (a moze da bude zbog neke gluposti) i moras recimo iz pocetka da radis, moras opet kompletno da se vozis do tog mesta. Ponekad je to daleko i onda je smor da vozis 10 minuta do tamo a ima ispred i naplatna rampa (na koju moras da stanes i platis putarinu ). Jedino eto sto ima odlican radio pa je uzivanje da slusaj radio emisije (a i muzika je extra ali radio emisije su mi super jer ima kad na primer kao ukljucuju slusaoce ili tako nesto i onda lupetaju o nekim kao vaznim temama ali nacisto na sulud nacin i onda je smesno). Osim toliko vozenja, nekad nervira kad juris da odradis misiju pa krades kola a prolaze panduri pa moras sa njima da se ganjas. A opet, par puta sam imao srece jer sam krao kola od neke bande i onda njih 4 poceli da pucaju na mene a ja se sakrio iza coska da pokusam da nanisanim iz daleka i onda prosla policija i videla ih da pucaju i rekli im da bace oruzje (a mene nisu ni videli ) i onda krimosi poceli da pucaju na pandure a na mene zaboravili i onda sam saceko da ih panduri pociste i onda kad se guzva rascistila, lepo ko gospodin maznem kola i niko me nije ni dirao

Nije za 99 ali je igra dobra i treba je odigrati...
genius je offline   Odgovor sa citatom ove poruke

Bookmarks sajtovi

Tagovi
grand theft auto, gta 4, gta iv, niko belic, pc verzija

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza
Pregled sa stablom odgovora Pregled sa stablom odgovora

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 11:40.