![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
ŠDK - Osnovne komponente Saveti u vezi sa kupovinom osnovnih komponenti računara: procesora, ploča, memorije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 28.1.2015.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav ljudi. Kupio sam pre dva dana potpuno novi racunar u radnji na W sa novim komponentama. Kada sam podigao sistem i instalirao sve drajvere, izaslo mi je obavestenje da registrujem ASUS maticnu plocu na zvanicnom sajtu. Obicno to ne radim ali me je ovog puta kopkalo da je registrujem jer se dobijala i neka igra free premium od 15 dana. Kada sam kliknuo na registraciju, sacekalo me je iznenadjenje: PLOCA SA TIM SERIJSKIM BROJEM JE VEC REGISTROVANA? Iskreno zapanjen sam. Da li je realno da su mi prodavci u radnji upakovali i prodali koriscenu maticnu plocu kao novu?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma nisu. Opušteno.
Oni su registrovali kako bi uzeli besplatnu igru. Meni se slično dogodilo kada sam kupio nVidia GPU i nakon mog pitanja gde je kupon za besplatne igre zaposleni me je pogledao, očigledno se naljutio, a onda je od ispod pulta izvukao papir sa 3 besplatne igre od AMD-a i uručio mi. Ja sam se samo nasmejao, spakovao i izašao. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku perablenta na korisnoj poruci: | ||
MoxDestroyer (23.2.2017) |
![]() |
#3 | |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 397
Zahvaljeno 3.562 puta na 3.328 poruka
|
![]()
pa možeš da se žališ u prodavnici eventualno inspekciji ako ne možeš da postigneš dogovor. I meni uvališe neki polovni kontejner za rasad danas ali ajd to je 125 din
Citat:
Poslednja ispravka: water wizard (22.2.2017 u 23:00) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku water wizard na korisnoj poruci: | ||
MoxDestroyer (23.2.2017) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kupujem novu maticnu. Treba mi savet | xfzaero | ŠDK - Osnovne komponente | 12 | 25.10.2014 19:51 |
Win 7 na novu maticnu plocu | fanste992 | Operativni sistemi | 5 | 25.2.2014 1:59 |
kupio sam novu masinu, sve osim HD na kojem je xp2002...hocu da snimim xp s pack3, kakooo? | Nenad.88 | Operativni sistemi | 2 | 8.11.2009 19:48 |
Kompjuter brljavi otkako sam kupio novu grafičku | Marko Radonjic | Kvarovi | 6 | 8.7.2008 18:28 |