Citat:
Bujosh kaže:
Poz kompjuterasi.
Imam stereo kutije (Quadral SX-1000). Da kazemo da su kutije ipak kvalitetnije od vecine modernih zvucnika za racunar. Posto mi treba pojacalo, na KP sam naisao na nesto interesantno. To su "Mini" pojacala, konkretno mi je zapao za oko "Lepy 2020A". Cena im je smesna, 20-30e a na internetu vidim dosta pozitivnih utisaka. Da li je neko imao iskustva sa ovim? Ili da jurim neko "Hi-fi" pojacalo. Ova pojacala mi odgovaraju jer su izuzetno mala, i naravno jeftina. 
|
Dugo se bavim audiofilijom i svasta mi je proslo kroz ruku,ali iz svog iskustva mogu da kazem da je na tvoje pitanje jako tesko dati odgovor jer kad je zvuk u pitanju,pravilo vazi ovako...Ono sto nisi cuo,ne komentarisi i ne uzimaj na pricu drugih ljudi...Ono sto mogu da ti kazem jeste da ako imas priliku,da je najbolje da cujes,pa da vidis da li ti odgovara,ali po meni to nmz biti bog zna sta,za te novce....Bar sto se mene tice...Msm da bi ga svaki prosecan amp nize srednje klase iz 80 godina oduvao...Sad ako hoces polovnjaka,mogu da ti preporucim neku seriju dobrih pojacala koja bi mogao da poslusas....Ja imam pioneer A60 pojacalo iz 83 godine..Visoka srednja klasa je i veruj mi da danas pojacala,nova u rangu oko 1000e tesko izlaze na kraj sa njim..I on je u svoje vreme vredeo otprilike tu negde po mojim istrazivanjima iz hi fi casopisa,samo sto tada nisu bili evri..