![]() |
![]() |
|
ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 15.1.2008.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Radim u jednoj stampariji i potreban mi je skener. Moze li mi neko pomoci, koji bih mogla da uzmem. Nije mi potreban neki ekstra kvalitet, jer ne bih da dam za njega vise od 300-400e! Help
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 4.1.2007.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 18 puta na 18 poruka
|
![]()
300-400e??! Koji format hoces da skeniras?
Ako ne trazis veliki format i kvalitet stampe onda ga mozes do 100e birati... Poslednja ispravka: VojaM (17.1.2008 u 14:35) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Pa u pocetku sam htela A3, ali sam odustala pa cu uzeti A4. sad se dvoumim izmedju Canona i Epsona, mozes li mi pomoci?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Ako me pitas za izbor, to je definitivno HP, prvenstveno zbog odlične podrške koju ima ovde, ali i svuda u svetu. Sama si rekla da ti nije bitan visok kvalitet skeniranja pa bi mogla proci dosta povoljno. Mozda bi ti bio dovoljan HP SCAN JET 3800C, a mislim da je u BG ispod 6000 dinara... Mozda i neki Mustec ne bi bio los izbor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
A podrska...
Servisiranje, kvarljivost... No, dobro to je stvar razlicitih ukusa i iskustava. G-dja ili g-djica je rekla da joj ne treba nesto ekstra vec prosjecno... Ja sam predlozio gore navedeni HP od 60-70e, ti joj preporuci taj Epson pa neka izabere. Naravno, lijepo bi bilo cuti i predloge ostalih... Zbog toga smo ovdje ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vladimir Majakovski na korisnoj poruci: | ||
muki85 (17.1.2008) |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
Nemoj da mislis da ulecem u raspravu, samo sam realan, i sve sto pricam pricam iz iskustva... Na poslu imam epson i hp, a gajbi canon lide25 koji je ono cisto reda radi...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku muki85 na korisnoj poruci: | ||
Pocetnik-ca (18.1.2008) |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Daleko od toga. Kakva rasprava. Ovdje i jesmo da prenesemo iskustva i misljenja. Nas 5 zna vise nego jedan tako da je svaki predlogi misljenje dobro doslo...
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vladimir Majakovski na korisnoj poruci: | ||
Pocetnik-ca (18.1.2008) |
![]() |
#9 |
Novi član
|
![]()
Hvala vam puno obojici!!! Ja nemam lepa iskustva sa HP-om pa sam zato njih odmah eliminisala. A na kraju sam se odlucila za Epson. Vec danas moram da odradim dosta posla sa njim pa cu odmah znati da li sam pogresila ili ne.
![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
TFT 19 inca i A3 skener ??? | alradeta | Šta da kupim? | 5 | 3.6.2007 12:12 |
Programi koji nemaju Uninstall | jonathan | Operativni sistemi | 15 | 15.5.2007 0:34 |
Koji sistem za stampu ? | DelFun11 | Programiranje | 2 | 11.4.2007 14:19 |
Koji program??? (CD prezentacije) | U-SERB | Aplikativni softver | 4 | 13.7.2006 1:26 |