![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 31.10.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
U Mayi 6 i 6.5 imao sam mogućnost da kad kreiram 3D primitiv, mogu da menjam dimenzije i subdivisions, u Inputs u Channel boxu. Međutim, u Mayi 8 ne mogu uopšte da nadjem Inputs u Channel boxu.
Poslednja ispravka: VojaM (31.10.2006 u 19:16) Razlog: Prevod s makedonskog - da bi se bolje razumelo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 5.7.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 20 puta na 18 poruka
|
![]()
Sta , ma da nisi ti pogresno video , jeste da je dobila dobro krecenje i malterisanje ali to sigurno nisu dirali , ja jos uvek radim u 7(nostalgican sam na starau kompleksnost).
e sada iznad svih opcija bi trebali da ti stoje dugmici za razne stvari koje mogu da se prikazu kod inputs-a, probaj da klikces i menjas opcije dok ne dodjes do dimenzija |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Citat:
Pa jel ti znas da su komande izmenjene? I to bas dosta... Mnogo su pametovali ovi iz Autodeska... Jbg. nisam sada kuci pa da vidim tacnu putanju... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
MA ja sam instalirao ali nema traga tog sto je on rekao sve je isto i radi normalno , verovatno je on napravio idiotsku gresku pa se sada ni nepojavljuje da vidi sta smo mu odgovorili , s obzirom da mu je ovo prvi i verovatno poslednji post. Ajde Vertices da ti vidimo neki rad nesto ne kacis u poslednje vreme
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
Mozda sam pogresio u opcii u instalacii. Mozda je to, a ja ipak ne mogu pristupiti dimenzie i subdivision.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
@metal
Ubuduce da znas za Maya-u, ako ne mozes da nadjes neku komandu, idi u Help Menu, i odaberi Search (tako nesto slicno pise, opet nisam za svojim kompom)... Ukucas npr: Vertex, Extrude Face, Bevel, ma bilo sta... Pokazace ti putanju... @GOKSIMASTER Vise sam se posvetio programiranju za sada C#, SQL... A mozda krenem na Chiron, imam neke uslove da ispunim kevi, pa cemo da vidimo... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
EJ BURAZERU IDEOM ZAJDENO NA LETO
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Novi član
|
![]()
Mojot problem e resen. Ja vkluciv opcijata polysphere preku MEL comanda I inputs opciite se pojavija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
mala skolica MAYe (maya help) | GOKSIMASTER | Grafički softver i radovi | 9 | 23.6.2007 19:31 |
Maya 7-Help | Teva | Grafički softver i radovi | 21 | 25.3.2007 20:33 |
Maya 4.0 Unlimited | Wolverine | Grafički softver i radovi | 0 | 27.2.2006 18:46 |