![]() |
![]() |
|
ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
V.I.P.
Član od: 25.9.2006.
Zahvalnice: 1.187
Zahvaljeno 1.475 puta na 940 poruka
|
![]()
Imam zanimljiv problem.
Šefica katedre na kojoj radim želi da, pored ostalog, nabavi štampač koji bi služio samo za štampanje fotografija napravljenih na terenskim istraživanjima. I to naravno - štampač u boji. Mada se ne razume mnogo u tehniku, insistira da to ne bude inkjet već laserski štampač i kaže da novac ne bi smeo da bude problem pošto se nabavka opreme finansira iz budžeta za nauku (mada nisam siguran da ima predstavu koliko tako nešto može da košta). Naravno, meni je palo u zadatak da otkrijem konkretne modele i gde mogu da se kupe u Beogradu ( ![]() ![]() Pošto nisam siguran dokle mogu da idem, neka okvirni budžet za ovako nešto bude oko 500e (do 40.000din). Shavatam da ovo nije nešto sa čime je prosečni forumaš imao iskustva (laseri u boji su i dalje dosta skupi) ali ja moram da smisli neki predlog. Svaki savet i predlog je dobrodošao, što pre - to bolje. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Mislim da bi to bila skupa zanimacija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P.
|
![]()
Više stotina fotografija, bojim se, mada bi se štampač koristio i za druge svrhe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
V.I.P.
|
![]()
Hvala.
![]() Izuzev HP Color LaserJet 3600, skrenuta mi je pažnja i na Lexmark C532n i Samsung CLP-660ND. Da li neko ima iskustva o njima? Ovaj Lexmark ima bolje karakteristike od HP-a, ali me brine podrška. I da li neko može da mi kaže da li laserski štampači koriste istu vrstu foto-papira kao i InkJet ili je tu nešto drugo u pitanju. Nalazim na oprečne informacije po mreži, na par mesta se spominje neki tanji foto-papir koji je samo za laser. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Nema na cemu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Obrada digitalnih fotografija | kinteC | Fotografija | 68 | 16.3.2017 17:32 |
Laserski multifunkcijski štampač | Munja666 | ŠDK - Ostale komponente | 7 | 21.3.2008 1:19 |
Laserski štampač | Rocker | ŠDK - Ostale komponente | 10 | 16.12.2007 21:04 |
Linux i štampanje | mr.marvin | Slobodni softver | 0 | 6.11.2007 13:58 |
Da li je bolje skup štampač u boji ili jeftin laserski crno-beli? | Longhorn | Ostale komponente | 25 | 30.9.2007 11:12 |