![]() |
![]() |
|
Nosači podataka Hard diskovi, optički uređaji (CD/DVD), flash diskovi, floppy... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Taman kad se ortakov 18-ti rodjos zavrsavao, jedna budala odlucila da ispita u kakvom formatu mogu da budu kartice u fotoaparatu (format card)..
Dakle, zanima me mogu li se (i kako) vratiti izbrisane slike? Preko njih nije nista pisano.. Ako se ne varam, bio je opis u SK o jednom takvom programu, preturao sam i ne mogu da nadjem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Ima puno programa takve vrste sa dosta relativnim šansama za uspešan povratak izgubljenih slika i drugog sa memorijskih kartica - format, slučajan format, raznorazna fizička oštećenja etc.
Na primer: http://www.datadoctor.in/ http://www.datarescue.com/photorescue/download.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Hvala, sad cu da probam..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
nisam siguran koliko cu ti pomoci al te ne kosta da probas sa bad copy pro cita/spasava sve i svasta mozda moze i sd kartice.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
Član od: 13.2.2011.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Dajte ljudi, pomagajte...
Ovi linkovi koje ste naveli gore, sve se placa u dolarima... Zar je moguce da se par dragocenih slika nikako ne moze spasiti? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 428
Zahvaljeno 3.921 puta na 3.651 poruka
|
![]()
može bilo koji program za vraćanje podataka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 663
Zahvaljeno 4.321 puta na 3.567 poruka
|
![]()
Zero Assumption Recovery.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
Član od: 19.10.2011.
Zahvalnice: 107
Zahvaljeno 244 puta na 226 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 663
Zahvaljeno 4.321 puta na 3.567 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Jap, ZAR razbija. Free verzija vraca slike i snimke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 6.9.2009.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 29 puta na 29 poruka
|
![]()
Recover My Files 3.98 mnogo puta spasao sve i svasta i posle nekoliko formatiranja HDD-a PC-ja. Nekoliko puta vratio sve slike sa kojecijih digitalaca (naravno, bez upisivanja posle formata). Preporuke, + jednostavan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2007.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 129 puta na 109 poruka
|
![]()
Zeleo bih opet da ozivim temu
![]() Imam SD karticu od 8GB koja je bila u Android tabletu, i prilikom pustanja muzike sa iste, doslo je do neke greske na samom tabletu (poceo da koci) pa sam odlucio da ga restartujem. Kada se sistem ponovo podigao, nije vise bilo nijedne pesme nigde, vec su sve zavrsile pod nekim brojcanim imenima u folderu Lost.dir. Uzeo sam program za masovno preimenovanje, "Bulk rename wizard" i njime svim fajlovima dodelio ekstenziju jpg kako bih izdvojio slike od muzickih fajlova (racunao sam videce se thumbnail). Otad mi kartica jako lose radi pri samom otvaranju foldera Lost.dir, jer se on onda beskonacno dugo ocitava. Odlucio sam da probam na kompjuteru, ista prica - ucitavanje pola sata gde na kraju ceo komp. zamrzne i moram da vadim citac iz USB-a da bi se odmrzao. Posto sam mislio da je mozda particija na kartici neispravna, uradio sam Quick Format, reko to ce samo da skloni particiju a podaci ce ostati. Sada preko ZAR-a pokusavam da vratim podatke, medjutim on uvek potpuno zaustavi rad kada dodje do 16% skeniranja. Ne znam kako da to prevazidjem, samo sam neke slike vratio preko Recuve. ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Probaj O&O Data Recovery Pro, meni je spasio sve podatke sa hdd-a koji je doživio pad sa terase zajedno sa laptopom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 214 puta na 130 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa DVD rezacem i MP3 Playerom… | Mefisto | Kvarovi | 3 | 7.4.2006 12:55 |
Život sa kompjuterašem | Marko_L | Cvet kompjutera | 86 | 20.2.2006 1:43 |
mp3 player sa mmc/sd (znam da je bilo, ali...) | xw0lf | ŠDK - Foto i audio/video | 27 | 12.2.2006 22:15 |
Problem Sa Grafikom | Branislav Živaljević | Grafika | 14 | 4.2.2006 17:19 |