![]() |
![]() |
|
|||||||
| Foto i audio/video Fotoaparati, Televizori, MP3 i DVD/DivX plejeri... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Član
Član od: 11.10.2010.
Zahvalnice: 187
Zahvaljeno 25 puta na 18 poruka
|
pozzz narodee,
kao sto vidite imam HDMI kabel (ovaj najnoviji) koji povezuje LG 32 incha LS5600 i PC - Asus GT 610...Pre 4 dana kad pritisnem onamo na Nvidia Control Panel>Set Multiple znaci isto onako kao sto treba preko Nvidie na TV,..sve bude odlicno, znaci slika je predivna, i naravno zvuk je fantastican...i Evo sada kad sam uljucio ponovo da gledam, sve isto SAMO NEMA ZVUKA na LG HDTV.... Aaalii ima jedan mali problemcic a to je tek sada pocelo, zvuk umesto da ide na TV on ga pusta na PC... slika ide na TV ali zvuk umesto da ide na TV on ide na PC...Trazio sam na forume cak i ovde na SK ali nista... ![]() 1 Azurirao sam drajvere za graficku 2. Azurirao sam drajvere za zvuk 3. Negde pise da moram da odaberem kao na Sound pa tamo ima opcija HDMI Output da bi mogao zvuk ici preko HDMI ali ja imam Win XP tako da je to kod mene sve automatski...Znaci odete na NVIDIA Cotrnol Panel i odaberete ,Set up Multiple displays i tamo odaverem LG HDTV.. Izvinite ako je malo glupa tema, ili ako je problem pod kako to neki nazivaju,,WTF,, jer sigurno se niko nije bavio ovakvim problemom a mozda sigurno zna neko ovde resenje.... Ja sam sve radio kao sto su govorili na Google, mada nema ,,ono,, sto bas meni treba, jer ovo je sve automatizovano samo me nervira zasto je moj PC ili da kazem Zvucnjaci zavisni, umesto da budu nezavisni kao pre..Unapred se svima zahvaljujem svima na SK.. Daj Boze da mi neko pomogne ili mi da savet..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Član
Član od: 19.6.2006.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 69 puta na 41 poruka
|
Proveri u audio podešavanjima od video plejera koga koristiš šta ti je stavljeno kao output (tj. preko čega "ide" zvuk). Treba da izabereš HDMI output device ili slično.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Član
Član od: 11.10.2010.
Zahvalnice: 187
Zahvaljeno 25 puta na 18 poruka
|
Citat:
i da li moze kabel vremenom da se olabavi ili pokvari priliko ubacivanja u PC..jer kad mi ne treba ja ga izvadim...
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Član
Član od: 19.6.2006.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 69 puta na 41 poruka
|
Citat:
Pokušaj i ovo: probaj da prvo na TV-u izabereš izvor hdmi, pa tek onda da pokreneš plajer na računaru i pustiš film
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Nema izlaznog zvuka iz Audigy SE u Visti | Sale.M | Zvuk na računaru | 1 | 6.5.2008 13:43 |
| Nema zvuka na Asus M2A-VM HDMI ploci | Acid | Zvuk na računaru | 1 | 19.11.2007 14:13 |
| Idk zasto nema zvuka | Iron Maiden | Zvuk na računaru | 2 | 11.10.2007 19:20 |
| Nema zvuka - VOB??? | Sallee | Video/TV softver | 7 | 28.2.2007 22:04 |
| Nema zvuka | marko1986 | Kvarovi | 8 | 8.3.2006 23:39 |