Citat:
S.t.a.r.a.c. kaže:
Sto se tice najbolje simulacije zivotinjskog svijeta, ja to u RDR 2 nisam vidio. Mozda mi je promaklo. Ta vrsta simulacije je daleko najbolje uradjena u STALKER serijalu, i poznata je pod nazivom A-life: https://www.youtube.com/watch?v=vMX_BLqA-Ns
|
Covece, vadis trejler od pre 100 godina koji pri tom nema veze sa igrom i kako je u igri (npr ne postoji to da neka druga zivuljka vuce drugu zubima i sl). RDR2 je miljama ispred toga, imas milion vise razlicitih zivotinja samo to, da ne pominjem to da mozes da im se prikradas, da ostavljaju trag, da mozes da ih namamis, pa imas posebne mamce, pa mozes da im oderes kozu, pa mozes to da prodajes, pa mozes od toga da napravis supu ili neko parce mesa da isprzis na vatri... Pa mozes od toga da napravis razne skinove i tako dalje i tako dalje. Plus da ne pominjem animacije koje su brutale, materijal krzna kako je uradjen i slicno.
Ja ne znam na kojoj ti planeti zivis, pominjati Stalker u ovom kontekstu je totalno besmislen, ajde da si pomenuo neki simulator lova kao sto je The Hunt ili njemu slicni pa bi to poredjenje imalo smisla. Ovako pre izgleda da trolujes.