Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 11.12.2023, 10:54   #11
Vlajk@
Veteran

Član od: 16.3.2015.
Zahvalnice: 850
Zahvaljeno 253 puta na 159 poruka
Određen forumom Re: Novi GTA

Citat:
S.t.a.r.a.c. kaže: Pregled poruke

Sto se tice najbolje simulacije zivotinjskog svijeta, ja to u RDR 2 nisam vidio. Mozda mi je promaklo. Ta vrsta simulacije je daleko najbolje uradjena u STALKER serijalu, i poznata je pod nazivom A-life: https://www.youtube.com/watch?v=vMX_BLqA-Ns
Covece, vadis trejler od pre 100 godina koji pri tom nema veze sa igrom i kako je u igri (npr ne postoji to da neka druga zivuljka vuce drugu zubima i sl). RDR2 je miljama ispred toga, imas milion vise razlicitih zivotinja samo to, da ne pominjem to da mozes da im se prikradas, da ostavljaju trag, da mozes da ih namamis, pa imas posebne mamce, pa mozes da im oderes kozu, pa mozes to da prodajes, pa mozes od toga da napravis supu ili neko parce mesa da isprzis na vatri... Pa mozes od toga da napravis razne skinove i tako dalje i tako dalje. Plus da ne pominjem animacije koje su brutale, materijal krzna kako je uradjen i slicno.

Ja ne znam na kojoj ti planeti zivis, pominjati Stalker u ovom kontekstu je totalno besmislen, ajde da si pomenuo neki simulator lova kao sto je The Hunt ili njemu slicni pa bi to poredjenje imalo smisla. Ovako pre izgleda da trolujes.

Poslednja ispravka: Vlajk@ (11.12.2023 u 11:09)
Vlajk@ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza
Pregled sa stablom odgovora Pregled sa stablom odgovora

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Grand Theft Auto The Trilogy Definitive Edition dex3108 Akcione igre 229 1.6.2022 20:33
Auto mouse clicker Munja666 Aplikativni softver 4 24.5.2020 14:57
Pioneer DEH-2200UB auto CD player problem toxic Foto i audio/video 4 25.11.2010 16:42
Auto Fan Control za HD4770? dzonihsv Aplikativni softver 3 1.8.2009 22:44
Samsung 740BF i ''auto'' dugme Pivalica Grafika 2 5.1.2007 13:59

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 13:43.